Haberler

Son Dakika! İtalya'da meydana gelen helikopter kazasında 4'ü Türk 7 kişiden kurtulan olmadı

Güncelleme:

Son dakika! Önceki gün İtalya'da içindeki 4'ü Türk 7 kişi ile kaybolan helikopterle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bugün helikopterin düştüğü yerin tespit edilmesinin ardından 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Eczacıbaşı'ndan yapılan açıklamada "Büyük bir acı ve üzüntü içerisindeyiz" denildi.

İtalya'nın Lucca kentinde bulunan Capannori Tassignano Havaalanı'ndan kalkan ve içerisinde 1 İtalyan pilot ile 6 yolcunun bulunduğu Agusta Koala AW119 tipi helikopterin radarda kaybolduğu bildirilmişti.

YOLCULARDAN 4'Ü TÜRK

Helikopterde bulunan 7 yolcudan 4'ünün Türk olduğu ortaya çıkmıştı. Türk vatandaşlarının Eczacıbaşı'nın çalışanı oldukları ve bir fuar için bölgeye gittikleri öğrenilmişti. Kaybolan uçakta bulunan 4 Türk'ün kimlikleri ise Arif Cez, İlker Uçar, Serhat Kenar ve Altuğ Erbil olarak açıklanmıştı.

7 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Aralıksız devam eden arama çalışmaları sonucunda öğle saatlerinde helikopterin düştüğü bölge tespit edildi. Kayıp helikopterin Cusna Dağı bölgesinde düştüğü, 7 kişinin de cansız bedenine ulaşıldığı duyuruldu.

ECZACIBAŞI: BÜYÜK ACI VE ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ

Helikopterin enkazına ulaşılmasının ardından Eczacıbaşı Holding'ten açıklama yapıldı. Açıklamada,"İtalya'da kalkışından kısa bir süre sonra radardan kaybolan ve üç gündür arama çalışmaları süren helikopterden maalesef acı haber geldi. Arama ekiplerinin, bugün öğle saatlerinde helikopterdeki yedi kişinin cansız bedenlerine ulaştıkları açıklandı.Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri kuruluşumuzda çalışan ve helikopterde bulunan Fabrikalar Direktörümüz Altuğ Erbil, Temizlik Kağıtları Yalova Fabrika Müdürümüz Arif Cez, Yatırım Projeleri Müdürümüz İlker Uçak ve Manisa Fabrika Üretim Yöneticimiz Serhat Kenar'ı kaybetmenin büyük acısı ve üzüntüsü içerisindeyiz.Elim bir kaza sonucu hayatlarını kaybeden arkadaşlarımıza, helikopter pilotuna ve diğer yolculara Allah'tan rahmet, başta ailelerine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi.

Öte yandan hayatını kaybedenlerin ailelerine acı haber ulaştı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Eczacıbaşı İtalya Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (4)

Ahmet YILMAZ:

Hocam Dünya batıyor ama Türkiye bu batmadan önce zaten batıyordu şuanda zebellah gibi geliyor herşey bize..

21
14
yanıtYanıtla
mustafa kahriman:

işin içinde koç, eczacı başı, sabancı varsa konu epey didiklenmeli.bunlar memleketin yerli gözüken şebekeleri

13
20
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Aklıma Toryum Madeni konusunda ihtisaslaşan Bilim İnsanlarının bulunduğu uçağın Isparta yakınlarında düşmesi geldi. Ne acı , Fuara katılma görevi verilen kişiler mutlaka ehil insanlardır. Çok yazık olmuş

8
1
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Helikopter herzaman. Tehlikeli dir üstünde ufacık motor güvenlik yok hele yağışlı havada fena

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title