Haberler

Son Dakika! Sıcaklık 15 derece birden düştü, uyarıların ardından İstanbul'da kar yağışı başladı

Güncelleme:

Son dakika! İstanbul'da beklenen kar yağışı birçok noktada başladı. Kentte 17 derece civarı seyreden sıcaklıklar 2 dereceye kadar düştü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıların ardından gece saatleri İstanbul genelinde sağanak yağış etkili oldu. Gece yarısı başlayan yağış sabahın erken saatlerine kadar aralıksız devam etti.

Anadolu Yakası'nda Kartal'ın üst kesimlerinde, Sancaktepe ve Maltepe'de, Avrupa Yakası'nda Arnavutköy, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Bahçelievler, Bakırköy ve Küçükçekmece'de aralıklı olarak sulu kar ve kar yağışı etkili oluyor. Kentte Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu tarafında da yoğun sis oluştu.

TRAFİK OLUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluğu Haritasına göre saat 09.00 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 65 olarak kaydedildi.

Son Dakika! Sıcaklık 15 derece birden düştü, uyarıların ardından İstanbul'da kar yağışı başladı

Öte yandan Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre, yağışların Marmara'nın kuzey ve Doğusu ile Batı Karadenizin iç kesimleri ve İç Anadolu'nun kuzeybatısının yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

METEOROLOJİ VE AKOM UYARMIŞTI

Öte yandan son birkaç gündür Meteoroloji de AKOM da açıklama yaparak hafta sonu beklenen yağışlara karşı vatandaşları uyardı, dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi. Meteoroloji Uzmanı Ahmet Uçar, beklenen kar yağışını ilişkin harita paylaşarak turuncu ve kırmızı renkli alanların son yılların en iyi kar yağışını alacağını duyurdu.

Son Dakika! Sıcaklık 15 derece birden düştü, uyarıların ardından İstanbul'da kar yağışı başladı

İSTANBUL VALİLİĞİ DE KAR YAĞIŞINA İLİŞKİN UYARI YAYINLADI

İstanbul Valiliği de dün resmi sitesinden bir açıklama yaptı ve İstanbul'da beklenen kar yağışı ve olumsuz hava şartlarının günlük yaşamı aksatmaması için uygulanacak önlemlere ilişkin bilgilendirme yaptı. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklama şu şekilde:

Son Dakika! Sıcaklık 15 derece birden düştü, uyarıların ardından İstanbul'da kar yağışı başladı

"İlimizde, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü'nden alınan hava tahmin raporlarına göre '14 Şubat 2021 Pazar günü sabah saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde başlayacak olan yağışların, kıyı kesimlerde de zaman zaman kar şeklinde olması beklendiği, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri, kar yağışının aralıklarla devam edeceğinin tahmin edildiği' bildirilmiştir."

Son Dakika! Sıcaklık 15 derece birden düştü, uyarıların ardından İstanbul'da kar yağışı başladı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500

Yorumlar (16)

HKLKJLJKLHKL:

Ayrıntılar geliyor. . . denmiş ama ayrıntıya gerek yok bereket yağıyor ve yağsın. . . Ayrıntıya ne gerek var. . .

56
4
yanıtYanıtla
cc:

ya koca ülkede bir istanbul mu var? kış ayında karın yağmasından daha doğal ne var. yok istanbula kar yağdı, yok istanbula şu oldu bu oldu.

33
11
yanıtYanıtla
Helal:

Yeminle doğdu kardeşim hep istanbul

yanıt3
yanıt0
vatandaş:

1 hafta gündem kar olur sizede haber çıktı diye sevinin

15
1
yanıtYanıtla
uçan türk:

olur mu . daha uzaya çıkacağız.

yanıt0
yanıt0
Fatoş:

Kar yağarsa sevinirim burda tek bir kez yağdı keşke çok yagsaydi çok seviyorum seni kar

yanıt2
yanıt0
Rage:

Bende kar ı severim :D

yanıt0
yanıt0
Objektif ve nesnel:

Trafikten bahsedeceğine rahmetten bahset

10
4
yanıtYanıtla
Yavuz korkmaz:

Get İbo gaGo ahirete nerdese dünyalık için para içın ölmuşleri mezardan programa çagiracaksın bir avuç toprak insanın gozunu doldurur

1
5
yanıtYanıtla
şenol:

yanlış adrese geldin yolunu kaybetmişsin sen birader

yanıt8
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title