Haberler

THY uçağında bomba şakası! Sefer iptal oldu, yolcu gözaltında

Güncelleme:

Türk Hava Yolları'ndan Lizbon-İstanbul seferine bilet alan bir yolcu, uçağa binerken bomba şakası yaptı. Bunu üzerine uçak, açık park pozisyonuna çekilerek güvenlik araması yapıldı. Olayın şakadan ibaret olduğu öğrenilince yolcu gözaltına alındı.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait TK-1756 sefer sayılı Airbus A321 tipi Lizbon- İstanbul seferi öncesi uçakta yolcu alımı sırasında bir yolcu bomba şakası yaptı.

TÜM BAGAJLAR İNDİRİLDİ

Bunun üzerine olay yerine güvenlik güçleri çağırılırken uçak güvenli park alanına çekildi. Polis ekipleri diğer yolcular uçakta bekletilirken, tüm bagajlar indirildi.

ŞAKAYI YAPAN GÖZALTINA ALINDI

Bomba şakası yapan yolcu uçaktan indirilerek gözaltına alınırken, güvenlik aramalarında herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı öğrenildi. Güvenlik işlemlerinin uzun sürmesi nedeniyle uçuş ekibinin görev sürelerinin dolduğu için sefer iptal edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Demir Acer :

son zamanlarda THY marka ucak seferlerinde siddet ve buna benzer olaylar cogalmaya basladi, bence bunlari avrupanin buyuk sirketleri mesela klm air france gibi sirketler pkk lara para verip sirf imaji bozmak icin yaptiriyor olabilirler birde o tarafindan bakmak lazim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title