Haberler

Konya'daki saldırgan, 1 ay önce vefat eden annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu için doktoru öldürmüş

Güncelleme:

Konya'da Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya, görev yaptığı Şehir Hastanesi'nde Hacı Mehmet Akçay tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Saldırının ardından aynı silahla intihar eden Hacı Mehmet Akçay'ın, 1 ay önce kalp krizinden yaşamını yitiren annesi Kezban Akçay'ın ölümünden Karakaya'yı sorumlu tuttuğu için olayı gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Yunak Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay, bugün saat 14.30 sıralarında geldiği Konya Şehir Hastanesi Kardiyoloji kliniğinde, Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'ya tabancayla peş peşe ateş etti.

AYNI SİLAHLA İNTİHAR ETTİ

Akçay, ardından silahın namlusunu kendi başına dayayıp, tetiği çekti. Karakaya ve Akçay, kanlar içinde yere yığılırken, silah sesleri üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Konya'daki saldırının gerekçesi belli oldu! Annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu için doktoru öldürmüş

DOKTOR VE SALDIRGAN ÖLDÜ

O sırada hastanede bulunan doktorların müdahale ettiği doktor Karakaya ile saldırıyı gerçekleştiren Akçay, kurtarılamadı.

Konya'daki saldırının gerekçesi belli oldu! Annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu için doktoru öldürmüş

ANNESİNİN ÖLÜMÜNDEN DOKTORU SORUMLU TUTTU

Akçay'ın annesi Kezban Akçay'ın, yaklaşık 1 ay önce geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi. Akçay'ın doktor Karakaya'yı annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu için öldürdüğü öne sürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekrem Karakaya Mehmet Akçay Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Cevap :

Cahillik diz boyu.

48
11
yanıtYanıtla
bekir yapici:

50 yili askin bir süredir kuzey avrupada yasiyorum bir saglik calisanini birakin öldürmeyi saldirildigini dahi duymadim ayrica hastahanelerde özel güvenlik polis falanda yoktur bizde ise adeta her gün yasaniyor demekki ülkemizde ciddi bir egitim ve kültür sorunu var bu saldirilarin önlenmemesi cezalarin caydirici olmamasi hekimlerimizi göce zorluyor.

38
16
yanıtYanıtla
Mustafa Levent:

olayın perde arkasını, öncesinde neler yaşandı iş cinayete kadar nasıl geldi çok iyi bilmek gerekiyor doktorun ihmali varsa bile sonuç hiçbir şekilde katili haklı çıkarmaz ama bu tip olayların yaşanmaması adına önemli şeyler öğretir

37
7
yanıtYanıtla
ZYNPKLYNC:

Güvenliklerinde kendine hayrı yok göbek salmışlar zor koşuyorlar

23
6
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bu cani ruhu kim böyle şartlandırma yoluyla canavara dönüştürdü ise acilen bulunup yargı önüne çıkarılmalı. İlk araştırmada Konya Yunak hastanesinden başlamalı. Katilin gerçekten planı bu olabilir ama şartlandırma da olabilir.

11
9
yanıtYanıtla
Musti40 :

Elaman diye ruh hastasını işe alanda arayacaksın kabahati, yazık be, doktor dediğin 20 yılını insanlığa hizmet için vermiş, Allahtan gelen eceli doktordan sor. sonra kendini vur. Cehennem azabından korkmak ne oldu acaba, bukadarmı bittik geçtik dinden imandan

18
2
yanıtYanıtla
zshin:

Şimdi seyredin, hem doktor olmak için o kadar uğraşıp sonrasında beğenmeyen bu doktor görünümlü fırsatçılar bu olaydan sonra zaten doğru dürüst vermedikleri hizmeti bir de yavaşlatıp hatta zaten yapmadıkları yapmama eylemine çevirirler. Bir gidin gerçek doktorlar kalsın.

1
5
yanıtYanıtla
TT:

Ne yazık ki psikolojik sorunları olan insanları rehabilite edemiyoruz.Her yerdeler, Bazen 3 yaşındaki bir çocuğu öldürüyorlar, bazen bir anneyi, bazende hayatını kurtarmaya çalışan bir doktoru...Devlet kanayan bu yaraya ACİL önlem almalı, Yazık yahu!

3
2
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Acelin gelince hiç bir doktor seni kurtaramaz doktorun suçu neydi ki adam bu mesleği sevmeseydi yapmazdı

2
2
yanıtYanıtla
A B:

Tipe bak her şey belli oluyor magandayı nasıl güvenlik yaptılarsa iman olsa bunu yapmazdı herşey kadere sebebe bağlı bu şirk isyan değilde nedir ?

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title