Haberler

Son dakika haber: KORONAVİRÜSTEN ÖLEN 16 YAŞINDAKİ MURAT'IN AĞABEYİNDEN 'AŞI' ÇAĞRISI

Güncelleme:

Son dakika haberi... KIRIKKALE'de, koronavirüsten hayatını kaybeden Murat Aktaş'ın (16) ağabeyi Mustafa Aktaş, gençlere aşı çağrısında bulunarak, "Ne olur, gidip aşı olsunlar.

KIRIKKALE'de, koronavirüsten hayatını kaybeden Murat Aktaş'ın (16) ağabeyi Mustafa Aktaş, gençlere aşı çağrısında bulunarak, "Ne olur, gidip aşı olsunlar. Bu acıyı yaşatmasınlar ailelerine" dedi.

Kırıkkale'de yaşayan Dönüş-Mahmut Aktaş çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü, Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Murat Aktaş, koronavirüs tedavisi gördüğü Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde 5 Eylül'de hayatını kaybetti. Aşı yaptırmayan Aktaş'ın cenazesi, Yahşihan ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verilirken, babaevinde acı yaşanıyor.

Murat'ın ağabeyi Mustafa Aktaş da kardeşinin evde izolasyonu devam ederken sağlık durumunun ağırlaştığını söyleyerek, "Annem ve babam 112'yi arayarak hastaneye kaldırdılar daha sonra da yoğun bakıma aldılar, entübe etmişler ve vefat etti. Pazar günü sabah gitti, yarım gün yattı ve öğle vakti vefat etti" dedi.

Kardeşi Murat'ın asker olma hayalinin olduğunu söyleyen Aktaş, "Boyu uzun olduğu için 'Ben subay olmak istiyorum, jandarma olmak istiyordum' diyordu. Benim kardeşim daha 16 yaşındaydı. Bütün gençlerin aşı olmasını istiyorum. Gerçekten her şey çok zor. Ne olur, gidip aşı olsunlar. Bu acıyı yaşatmasınlar ailelerine" diye konuştu.

Mustafa Aktaş'ın yakın arkadaşı Serkan Alp Erdin ise "Aramız çok iyiydi, çok üzüldük. Bu salgından korunmak için bütün gençlere aşı olmalarını tavsiye ediyorum" dedi.

Görüntü Detay

--------------------

-Baba evinin bahçesinden görüntüler

-Ağabey Mustafa Aktaş'ın konuşması

-Murat Aktaş'ın okulundan görüntüler

-Yakın arkadaşı Serkan Alp Erdin'in konuşması

-Detaylar

Haber-Kamera: Burak CAN/KIRIKKALE,(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi COVIRAN Bereket Mustafa Aktaş Kırıkkale Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title