Haberler

Konya'da iki çocuk annesi Selver hemşire, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Güncelleme:

Konya'da pandemi hastanesinde görev yapan iki çocuk annesi Selver hemşire, koronavirüse yenik düştü. 8 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören genç hemşire, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Konya'daki pandemi hastanelerinden biri olan Beyhekim Devlet Hastanesi'nde görev yapan hemşire Selver Kuşçu Ünal, 11 Kasım'da koronavirüse yakalandı. Kronik astım hastası olan Ünal, görev yaptığı hastanede tedavi altına alındı. Bir anda durumu ağırlaşan Ünal, 22 Kasım günü Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.

DOKTORLARIN TÜM MÜDAHALESİNE RAĞMEN YAŞAMINI YİTİRDİ

Burada yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 13 yıllık sağlık çalışanı Selver Kuşçu Ünal, doktorların tüm müdahalesine rağmen bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Konya'da iki çocuk annesi Selver hemşire, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmek Koç yayınladığı başsağlığı mesajında, "Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ebe/hemşire olarak görev yapan mesai arkadaşımız Selver Kuşçu Ünal'ın Kovid-19 ile mücadelesinde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Mesai arkadaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı dilerim." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Konya Haberler

500

Yorumlar (74)

Misafir:

Astim hastasi hemsireyi o serviste calistiran sorumlular hakkinda sorusturma baslatilmali

90
2
yanıtYanıtla
Hilal:

Kronik astım hastası bir sağlıkçı başka bir risksiz alanda görevlendirilebilirdi,eğer bu hastalığı bilindiği halde çalıştırıldıysa vebali büyük Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin ya o küçük çocuklar için ne demeli hangi söz hangi davranış onların içindeki boşluğu dolduracak ...

82
7
yanıtYanıtla
Gamze:

Kesinlikle haklısınız selçuk tıp daha sakin büyükşehir hastaneside ???+?

yanıt4
yanıt9
Sefa:

Kronik astım hastasını pandomim hastanesinde çalıştıran yetkililerdir katili

79
6
yanıtYanıtla
MuharremTeke:

Allah rahmetiylesin geride kalan çocuklarına,eşine rabbim sabırlar versin

yanıt13
yanıt1
Ali:

Yazıklar olsun Sağlık Bakanlığına. Kronik astım hastası olan bir kişi nasıl Covid-19 servisinde çalışır....

68
4
yanıtYanıtla
Mert:

Tansiyonun var diye 7 aydır daireye gelmeyen amirler var.Kadina yapılan reva mı bakalım cehennemde hangi sıra numarasi alacaksınız. Hesapta 1 salisenin sonsuzda biri bile geriye kalamayacaksiniz.

47
4
yanıtYanıtla
Tirik:

7 aydır maaş alıyor zıkkım olsun isten çıkan bir dünya insan var

yanıt9
yanıt2
Engin:

O çocukların boynu bükük kalmasında eğer bir ihmal varsa yazıklar olsun mekanı cennet olsun inşallah

yanıt8
yanıt1
Ahmet:

Astım hastasını niye pandemi servisinde çalıştırıyorsunuz, bazı yerlerde astım hastaları göreve bile gitmiyor, sağlıkçılar da dahil, en azından riskli olmayan servislerde çalışabilirdi

47
1
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title