Haberler

Söke Kaymakamlık Personeli Biraraya Geldi

Güncelleme:

Aydın Söke Kaymakamlığı'nda çalışan personel ve personel ailelerinin birbirleri ile kaynaşması amacıyla Karina Balık Restaurant'ta yemek organizasyonu düzenlendi.

Söke Kaymakamlığı'nda çalışan personel ve personel ailelerinin birbirleri ile kaynaşması amacıyla personelin kendi arasında organize ettiği yemek bu ay Karina Balık Restaurant'ta düzenlendi.

Personel tarafından organize edilen yemeğe Kaymakam Mehmet Demirezer, eşi Derya Demirezer ile birlikte katıldı.

Kaymakamlığımızda yıllardan beri aynı çatı altında görev yapan personelin aileleri ile birlikte bir araya geldiği yemekte bol bol sohbet etme imkanı buldular ve neşeli dakikalar geçirdiler.

İlçede Kaymakamlık personeli olarak yıllardan beri aynı çatı altında çalıştıklarını ve bu şekilde düzenlenen yemekte bir araya geldiklerini belirten Kaymakamlık personeli "Bu şekilde düzenlenen yemeklerin çok verimli olduğunu ve birbirimiz ile kaynaşma açısından çok güzel bir etkinlik olduğunu, her ay mutlaka böyle bir organizasyon düzenleneceğini" dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Söke Kaymakamlığı Mehmet Demirezer Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title