Haberler

Sokak ortasında polis memuruna tekme tokat saldırı! O anlar saniye saniye kamerada

Güncelleme:

Bağcılar'da vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Bekleme halindeki minibüslere ceza keseceğini belirten polis memuru saldırıya uğradı.

YUNUS TİMLERİ MÜDAHALE ETTİ

Polis memuru önce bir şoför tarafından yumruklandı ardından diğer araçtaki şoför de polise saldırmaya başladı. Polisin zor durumda kaldığı o anlara yunus timleri müdahale etti. Yunus timlerinin devreye girmesiyle, polislere saldıran şahıslar yakalandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Bağcılar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500

Yorumlar (42)

Vural Bay:

Bu halk hakedene hakkını verir vatandaşı bezdirdiler artık

155
509
yanıtYanıtla
anti kefer:

Amerika'da adam polise yumruk atmaya kalkarsan delik deşik ediyorlar adamı. İsteyene video atarım.

420
48
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Ne Polisin Standardi var, Ne halkin standardi var, ne trafigin standardi var, ne resmi kurumlarin standardi var.. Hele ki , cezai yaptirimlar da olmadigindan, herkez kendine Devlet.. Hindistan gibi Anty-Standart Ulkeyiz zaten..

304
35
yanıtYanıtla
Ahmet :

Yaaa işte kuvvet kullanmasi yasaklanan polisin hali bu olur ahh abd polisi ah senin gibi olmak var bazen

231
53
yanıtYanıtla
Nejat Ozturk:

Poliste vatandasia iyi davranacak kolunu koparircasina vycuduna zarar verirse etik olmaz

50
225
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

Kolluk kuvvetlerinin itibarı zedelenmemeli. Bu zorbalara gereken cevap verilmeli. ABD de adam elini cebine soktu diye polis ateş ediyor. Bu nedir ya

229
36
yanıtYanıtla
Savaş Ispekter:

Polis olmasa güvenliğimizi kim saglıyacak polis varsa huzur var, Güven var.

218
36
yanıtYanıtla
Kurt bey:

Tes tık verenler de yorum yazında bilelim amacinizi

yanıt21
yanıt19
Qwe Qwe:

Arkadaş polis çıkartacak silahı sıkacak ayaklarına 2 el. Bu ne rezillik ya. Polise saldırı var hem de birkaç kişi birden. Bu durumda bile polis çekip vuramiyorsa bizim kanunlarimiz yanlış kardeşim. Şimdi bunlari tekrar salacaklar sokağa. Daha da önüne gelen polise resti çeker herkes.

215
27
yanıtYanıtla
Memet:

Vurma yetkisi verilse yine bunlara karşı ya da suçluya karşı kullanılmaz. Sessiz sakin işinde gücünde vatandaşa en ufak bir anlaşmazlıkta kullanılır. Çünkü sessiz sedasız adama müdahale etmek kolydır ama pis adama çamur adama kimse bulaşmak istemez.

yanıt32
yanıt41
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title