Haberler

Sokak Hayvanlarına Zehirli Tavuk Verildi

Güncelleme:

Antalya'da zehirli tavuk eti verilen 2 köpek ile 1 kedi telef oldu. 2 köpek ise veteriner tarafından kurtarıldı.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bırakılan zehirli tavuk parçalarını yiyen 2 köpek ile 1 kedi telef oldu. 2 köpek ise veteriner tarafından kurtarıldı.

KUSTURMAYA ÇALIŞTILAR AMA...

Edinilen bilgi ve iddiaya göre, Korkuteli ilçe merkezi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda zehirli etlerden yediği öğrenilen 4 köpek ve 1 kediyi üniversite öğrencileri can çekişirken fark etti. Öğrenciler hemen köpeklere tuzlu su ve süt vererek kusturmaya çalışsa da başarılı olamadılar. Zehirlenen 2 köpek ve 1 kedi telef oldu, 2 köpek ise olay yerine çağrılan veteriner hekim Abdurrahman Aslan tarafından tedavi edildi.

"ŞOKTAN KURTULMALARI İÇİN İĞNE YAPILDI"

Olayı gören üniversite öğrencileri, "Gece yarısı 4 köpek ve 1 kedinin baygın halde yerde yattıklarını gördük. Hemen köpeklerin yanına gittik ama zehirlenmiş olduklarını gördük. Tuzlu su ve süt içirerek kusturmaya çalıştık ama 2 köpek ve 1 kedi olay yerinde öldü. Diğer 2 köpek de şoka girdi. Veteriner Abdurrahman Aslan köpeklerin şoktan kurtulması için iğne yaptı." diye konuştular.

"ZEHİRLİ TAVUK ETİ BULDUK"

Zehirlenen 2 köpeğin sabah saatlerine kadar şoktan çıkamadıklarını anlatan üniversite öğrencileri, "Böyle bir vicdansızlığı kim yaptı bilmiyoruz ama kamera kayıtlarında illa ki görüntüleri vardır. Biz çevrede 20-25 adet zehirli tavuk eti parçası bulduk. Zehirlenmenin kaynağının da bunun olduğunu düşünüyoruz." şeklinde konuştular.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahman Aslan Korkuteli Antalya Güncel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500

Yorumlar (3)

mongan:

onların yaşam hakları yokmu . yazık yazıkbir yudum suyu bir parça ekmeği çokmu gördünüz . insan olmayan yaratıklar

28
1
yanıtYanıtla
DELİKANLI:

YAZIK ALLAH BELANIZI VERSİN KESİN MAHALEDEN BİRİ YABMIŞTIR

22
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

korkutelinde yobaz insan biraz fazla gibi

14
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title