Haberler

"Sizin Daha Çok Puan Almanızı Beklerdim"

Güncelleme:

Danimarka Milli Takımı Teknik Direktörü Morten Olsen A Milli Takımı A Haber'e değerlendirdi.

Milli Takım çalıştırmanın zor olduğuna değinen Olsen, Türkiye'nin elemelerde beklenmedik puanlar kaybettiğini ancak Ay Yıldızlıların Brezilya'daki Dünya Kupası'na gidebilecek kadro kalitesine sahip olduğunu söyledi.

"SİZİN DAHA ÇOK PUAN ALMANIZI BEKLERDİM"

Hem Türkiye, hem biz eleme maçlarında almamız gereken puanları alamadık. Bu konuda biraz hayal kırıklığına uğradık. En azından iki ya da dört puan daha alabilirdik. Son maçlarımızda yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Eğer golleri kaçırırsanız, kazanmakta ve puan almakta problem yaşarsınız. Türk Milli Takımı'na baktığımızda, siz de son maçlarda beklenmedik puan kayıpları yaşadınız. Daha çok puan almanızı beklerdim. Ancak milli takımınız gruptan çıkabilecek kapasiteye sahip.

"SAVUNMADA KRİTİK HATALAR YAPIYORSUNUZ"

Her takımın zayıf yönleri vardır. Ancak Türk Milli Takımı geleneksel bir futbol anlayışına sahip. Son olarak Avrupa Şampiyonası'na katılamadınız. Emre, Arda, Hamit, Nuri gibi bireysel yetenekte harika oyuncularınız var. Son maçta savunmada bazı kritik hatalar yaptınız. Ancak Türk milli takımının gruptan çıkmak için hala bir şansı olduğunu düşünüyorum.

"MİLLİ TAKIM ÇALIŞTIRMAK ZORDUR"

Milli takım problemli bir yerdir ve yönetmesi zordur. Çok sayıda eleme maçı oynuyorsunuz. İyi bir oyuncunuzun sakatlanması halinde bu daha büyük bir problem yaratabiliyor.

1,5 yılda on tane eleme maçı oynayıp başarılı olmak zorundasınız. Oyuncular kulüp takımlarında bir maç kaybettiğinde çok büyük sorun olmuyor. Ama Milli Takım'da kaybedilen bir maçın bile önemi çok büyük. Çok puan kaybetmeniz halinde Brezilya'daki Dünya Kupası'na katılma şansınız zorlaşır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Morten Olsen Danimarka Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title