Haberler

Sivrice'de Uluslararası Yamaç Paraşütü ve Bisiklet Festivali (2)

ELAZIĞ'ın Sivrice İlçesi'nde bu yıl 4'üncüsü yapılan Uluslararası Yamaç Paraşütü ve Bisiklet Festivali Başladı.

ELAZIĞ'ın Sivrice İlçesi'nde bu yıl 4'üncüsü yapılan Uluslararası Yamaç Paraşütü ve Bisiklet Festivali Başladı. Renkli görüntülere sahne olan ve 2 gün sürecek festivalde genç kız ve erkekler, Hazar Gölü semalarında yamaç paraşütü yapmanın keyfini yaşadı.

Sabah saatlerinde Sivrice Hükümet Konağı önünde, engebeli arazide bisiklet yarışıyla başlayan festivalin ilk gününde yamaç paraşütü ve Hazar Gölü'ne dalışlar yapıldı. Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak ise, "Her tarafımızda sıkıntı olan bölgelerimizi görüyoruz. Çevre illerden katılan sporcularımız var. Biz her zaman genç ve sporcularımızın yanında olacağız, sporcularımızın başarıları ile ilçemizi tanıtacağız. Sivrice bu güne kadar kabuğunu kıramamış, bu son üç yıldır güzel işler oluyor. Kazasız belasız bir yarış olmasını diliyorum" dedi. Festivali organize eden Genç Elazığlılar Dernek Başkanı Fuat Ülger, festivali tün dünyaya duyurmaya duyurmayı hedeflediklerini söyledi. Sivrice Kaymakamı Mustafa Temiz de yaptığı konuşmada, festivalin kazasız geçmesini ve hayırlı olması dileğinde bulundu. 30 ilden bisikletçinin katıldığı yarışlarda erkekler 12 kilometre, kadınlar ise 6 kilometrelik engebeli arazide pedal çevirdi.

Yamaç paraşütü için ilçeye gelen yarışmacılar, Hazar Baba Dağı'nda Hazar Gölü kıyısında uçuş yaptı. Yamaç paraşütü pilotları havanın uçuşlara elverişli olduğunu belirterek, bölge manzarasının çok güzel olduğunu ve gelecekte aranan parkurlardan biri olacağını anlattı. Pilotlarla uçmaya gelen vatandaşlar da ilk defa uçmanın mutluluğunu yaşadı. Yamaç paraşütü yapan pilotlardan zaman zaman ufak tefek kazalar atlatmalarına rağmen gün boyu yamaç paraşütlerini kazasız tamamladı. - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ebubekir Irmak Hazar Gölü Sivrice Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title