Haberler

Sivil Toplum Örgütü Platformu Başkan Aslan ile Bir Araya Geldi

Adıyaman Sivil Toplum Örgütleri Platformu Başkanı Av. Ahmet Işık, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyetini (AGAD) ziyaret etti.

Adıyaman Sivil Toplum Örgütleri Platformu Başkanı Av. Ahmet Işık, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyetini (AGAD) ziyaret etti.

Adıyaman'da faaliyet gösteren 32 sivil toplum örgütünün bir araya gelerek oluşturduğu Adıyaman Sivil Toplum Örgütleri Platformu, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) başkanı İbrahim Aslan'ı makamında ziyaret ederek platform hakkında bilgiler verdi.

Platform adına bir açıklama yapan Başkan Av. Ahmet Işık platform olarak amaçlarının Adıyaman sorunlarına çözümler üretmek olduğunu söyledi.

Başkan Işık, "Adıyaman'da faaliyet gösteren 32 Sivil Toplum Örgütü'nün bir araya gelerek oluşturduğu Adıyaman Sivil Toplum Örgütleri Platformu Başkanlığı olarak Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanlığını ziyaret ettik. Cemiyet Başkanımız İbrahim Aslan bizleri kırmayıp kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ederim. Platform olarak amacımız Adıyaman'ın sorumlarını ortak paydada 32 Sivil Toplum Örgütü ile birlikte istişare edip çözüm aramak, çözüm noktasında gerekirse bürokratlarla, yöneticilerle, siyasilerle çözüme kavuşturma noktasında fikirler ortaya koymak, vatandaşlarımızla, halkımızla bunu paylaşmaktır.

Platformumuz tamamen sivil bir oluşum ve harekettir. Siyasilere, bürokratlara düşen vazifeler ayrıdır, sivil toplum kuruluşlarına düşen görevler ayrıdır. Platform olarak kendi sorumluluk bilincimizle, tek amacımız Adıyaman sorunlarına çözüm üretmektir" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aslan ise, "Geçtiğimiz günlerde kurulan ve 32 sivil toplum örgütünü bünyesinde barındıran Adıyaman Sivil Platformu Başkanı Av. Ahmet Işık'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Platformun Adıyaman'ın kalkınması, sorunlarının çözümünün, ileriye dönük yapılacak yatırımların rol alması açısından önemsiyoruz" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Işık Adıyaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title