Haberler

Şişli Mecidiyeköy Metrobüs Durağında Şüpheli Paket İhbarı

Güncelleme:

Şişli Mecidiyeköy metrobüs durağında şüpheli bir paket fark edilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri durağı boşaltarak çevrede güvenlik önlemi aldı. Bomba imha ekibi ve polis ekiplerin çalışması devam ediyor.

Mecidiyeköy'de şüpheli paket alarmı: Panik anları kamerada

Sinir krizi geçiren kadını gazeteciler ve vatandaşlar sakinleştirdi

Şüpheli paket kontrollü şekilde patlatıldı

İSTANBUL - Mecidiyeköy metrobüs durağında polisi alarma geçiren şüpheli paket, bomba imha ekiplerince kontrollü şekilde patlatıldı. Paketin içinde boya olduğu, boyanın patlama sonucu etrafa saçıldığı görüldü. Patlama sesinden ürken bir kadın sinir krizi geçirirken, kadını gazeteciler ve vatandaşlar sakinleştirdi.

Akşam saatlerinde, Şişli'de bulunan Mecidiyeköy metrobüs durağının turnike bölümündeki mavi renkli bir paket görevlilerin dikkatini çekti. Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri hızlı bir şekilde bölgeyi güvenlik şeridiyle kapatarak durağı tamamen tahliye etti. Vatandaşlar olan biteni panikle izlerken, bomba imha ekibi de kısa sürede şüpheli paketin bulunduğu yere geldi.

Patlama sesiyle şoka giren kadını gazeteciler ve vatandaşlar sakinleştirdi

Özel giysili bomba imha ekibince şüpheli paket fünye ile kontrollü bir şekilde patlatıldı. Paketin içinde boya olduğu, boyanın patlama sonucu etrafa saçıldığı görüldü.

Patlama sesiyle şoka giren kadını gazeteciler ve vatandaşlar sakinleştirdi

Patlamanın kontrollü şekilde gerçekleştiğinden habersiz olan bir vatandaş, gerçek bir patlama yaşandığını düşünerek sinir krizi geçirdi. Şoka giren kadını çevredeki vatandaşlar ve gazeteciler sakinleştirmeye çalıştı. Kadın kendine geldikten sonra oradan uzaklaştı.

Öte yandan, şüpheli paket paniğinin yaşandığı Mecidiyeköy metrobüs durağı, çevre güvenliğinin tamamen alınmasının ardından yeniden vatandaş girişine açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mecidiyeköy Şişli Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title