Haberler

Şişli'de Halk Otobüse Molotof Atıp Kaçtılar

Güncelleme:

Şişli Cin Deresi otobüs duraklarında park halindeki özel halk otobüsüne yüzleri maskeli yaklaşık 15 kişilik grup tarafından molotof kokteyli atıldı.

Şişli Cin Deresi otobüs duraklarında park halindeki özel halk otobüsüne yüzleri maskeli yaklaşık 15 kişilik grup tarafından molotof kokteyli atıldı. İçinde yolcu bulunmayan otobüste maddi hasar meydana gelirken, polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Feriköy Cin Deresi otobüs duraklarında 11.30 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti:

Yüzleri maskeli yaklaşık 15 kişilik grup, durakta Feriköy- Eminönü seferini yapmak için bekleyen 34 ZA 8844 plakalı halk otobüsüne molotof attı. İçinde yolcu bulunmayan otobüsün şoförü Orhan Çiftçi, hemen otobüsten inerek saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Atılan molotoflar nedeniyle ön kısmında yanma meydana gelen otobüsün bazı camları da hasar gördü. Yanan otobüse ilk müdahaleyi şoför Orhan Çiftçi ve çevredeki vatandaşlar yaptı. Büyümeden kısa sürede kontrol altına alınan alevlere daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekibi de müdahale etti.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme polisleri, durakta incelemelerde bulundu.

Otobüsün şoförü Orhan Çiftçi, "Herşey iki dakika oldu. Aradan çıktılar. Ne varsa attılar. Yüzleri maskeli 10-12 kişilik gruptu. Otobüs park halindeydi. Beş dakika sonra hareket edecektim. Korkmadım ama arabaya üzüldüm" dedi.

Polis, durakta bulunan MOBESE kameralarını incelemeye alırken kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Çiftçi Cin Deresi Eminönü Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title