Haberler

Şişli'de Çatıda Eyleme Gözaltı

Şişli'de bir binanın çatısına çıkan 3 kişi, HEY Tekstil şirketinden 420 işçinin işten çıkarılmasını protesto etti.

Şişli'de bir binanın çatısına çıkan 3 kişi, HEY Tekstil şirketinden 420 işçinin işten çıkarılmasını protesto etti. Çatıya pankart asarak, bildiri atan 3 eylemci polis tarafından gözaltına alındı.

Haber-Kamera: Uğur ALAATTİNOĞLU / İSTANBUL DHA

HEY Tekstil şirketinden 420 işçinin çıkarılması Şişli'de protesto edildi. Eylemin 299'uncu gününde işten çıkarılan Erdinç Özyün, Burak Keskin ve Nazife Öncü Mecidiyeköy Kuştepe Mahallesi'nde saat 18.00'da 10 katlı bir iş merkezinin çatısına çıktı. 3 eylemci çatıya pankart asarak, megafonla 'Haklarımızı yedirmeyeceğiz, direne direne kazanacağız' diye slogan attı. İşçiler daha sonra ellerindeki bildirileri cadde üzerinden geçen vatandaşların üzerine attı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sivil polisler çatıya çıkarak eylemcileri gözaltına aldıktan sonra pankartı topladı. Gözaltına alınan işçiler polis otomobiline götürüldüğü sırada, "İşçiyiz haklıyız kazanacağız" şeklinde slogan attı. Kuştepe Polis Merkezi'ne götürülen eylemcilerin sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burak Keskin Mecidiyeköy Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title