Haberler

'Şişko Yine Götürdü' Sözü Başını Yaktı

İzmir'de 'Sarmaşık' Operasyonu Kapsamında 'Suç Örgütü Kurmak, Rüşvet, İrtikap, İhaleye Fesat Karıştırmak' Suçlamasıyla Tutuklanan Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP'li Ertan Avkıran'ın, Polisteki Sorgusunda, 15 Saatte 100 Sayfa Dolusu Savunma Yaptığı Ortaya Çıktı.

İZMİR’de ’Sarmaşık’ operasyonu kapsamında ’suç örgütü kurmak, rüşvet, irtikap, ihaleye fesat karıştırmak’ suçlamasıyla tutuklanan Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP’li Ertan Avkıran’ın, polisteki sorgusunda, 15 saatte 100 sayfa dolusu savunma yaptığı ortaya çıktı.

Mahkeme kararıyla yapılan telefon dinlemelerinde diğer şüphelilerin kendi aralarındaki konuşmalarda Başkan Avkıran’ı kastederek "Senin şişko yine 10 ile 30 bin YTL’yi götürdü" dedikleri belirlendi. Bu konuşmaların hatırlatılması üzerine Başkan Avkıran, iki kişi arasında geçen bu konuşmanın ne olduğunu bilmediğini ve kendisini ilgilendirmediğini söyledi. Ertan Avkıran’ın, telefonunun dinlendiğini bildiği de ortaya çıktı. Avkıran’ın telefonların dinlendiği uyarısı yapan avukatına "Müfettişler gitti, bir şey çıkmadı o işten, telefonla görüşebiliriz" diye cevap verdiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi 'Çözüm kısırlaştırma' diyor

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi "Çözüm kısırlaştırma" diyor

'Lig'in en iyi antrenörü benim' diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

"Lig'in en iyi antrenörü benim" diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title