Haberler

Sinema - Avengers: Sonsuzluk Savaşı

- Filmin fragmanı İSTANBUL - Robert Downey, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Zoe Saldana, Tom Holland, Chris Hemsworth, Karen Gillan, Brie Larson, Elizabeth Olsen, Jeremy Renner ve Sebastian Stan gibi isimlerin rol aldığı film;

- Filmin fragmanı İSTANBUL - Robert Downey, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Zoe Saldana, Tom Holland, Chris Hemsworth, Karen Gillan, Brie Larson, Elizabeth Olsen, Jeremy Renner ve Sebastian Stan gibi isimlerin rol aldığı film; bütün Marvel Sinematik Evreni'ni kapsayan ve yapımı on yıl süren sinematik bir şöleni beyaz perdeye taşıyacak.

Marvel Sinematik Evreni'nin bir araya gelerek korkunç titan Thanos'a karşı verdiği savaşı konu edinen filmde; Yenilmezler ve süper kahraman dostları; yıkıcı bir saldırı, evrenin sonunu getirmeden önce güçlü Thanos'u yenmek için mücadele verecek.

Kaynak: AA / Güncel

Benedict Cumberbatch Scarlett Johansson Chris Pratt Chris Evans Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title