Haberler

Siirt Üniversitesi "2. Bahar Şenliği" Başladı

Güncelleme:

Siirt Üniversitesi'nde "2. Bahar Şenliği Programı" 14 Mayıs Pazartesi günü saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Siirt Üniversitesi ana kampüs bahçesinde düzenlenen şenliğe Siirt Valisi Musa Çolak, Rektör Recep Ziyadanoğluları, akademik kadro ve öğrenciler katıldı. Siirt üniversitesinin "Şenlik Programı'nın" açılış konuşmasını Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları tarafından yapıldı. Prof.Dr.Recep Ziyadanoğulları, "Gençlerimiz bu ülkenin geleceği çarpan yüreğidir. Ülkemizdeki farklılıklar asla bir çatışma zemini oluşturmamalıdır. Aksine bu farklılıklar yaşamı zengin kılarak bizim kültürümüzün zenginliğinin göstergesidir. Farklı düşüncelere görüşlere demokratik özgürlükler çerçevesinde saygı duyulmalıdır. Çabalarımız herkesin bu ülkede birlik ve kardeşlik duyguları içerisinde yaşamasını sağlamaktır" dedi.

Vali Çolak, "Üniversitemiz fiziki bakımından her gün daha yenisini, kalite bakımından daha iyisini, öğrenci sayısı açısından ise daha fazla bir artış göstermektedir" dedi.

Siirt Üniversitesi Halkoyunları Ekibi'nin gösterisinin ardından stantlar gezildi. Üniversiteye bağlı birimlerin yanı sıra bazı dershane ve iş yerleride şenlik alanında stant açtı..Gün boyu aktivitelerle devam eden programın 3 gün süreceği belirtildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Ziyadanoğulları Musa Çolak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title