Haberler

Sign Of The City Awards 2017 Başvuruları İçin Son 3 Gün!

Güncelleme:

Gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) yarışmasına başvurular 25 Ağustos tarihinde sona erecek.

Başvuruların tamamlanmasıyla birlikte 3 aşamalı değerlendirme sürecinin sonunda, sektörün imza projeleri belirlenecek. Ödül töreni ise 28 Kasım tarihinde gerçekleşecek.

Türkiye'nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin 5 ana kategoride 24 başlıkta ödüllendirileceği Sign of the City Awards (SotCA) yarışmasında geri sayım başladı. Hürriyet'in öncülüğünde ve Lineadecor proje ortaklığında gerçekleşen yarışmada, başvurular 25 Ağustos 2017, Cuma günü sona erecek.

Başvuruların sona ermesinin ardından; Sign Of The City Awards değerlendirmeleri ve seçim işlemi 3 aşamada tamamlanacak. Başvuruların tam ve eksiksiz olduğu, kategori kriterlerine uygunluğu Sign of the City Awards stratejik ortağı EY Türkiye tarafından değerlendirilecek ve teknik eleme gerçekleştirilecek.

Teknik elemeyi geçen projeler arasında, alanlarında uzman olan jüri üyeleri tarafından 1.aşama değerlendirmesi yapılacak ve finale kalacak her kategoriden 5 aday belirlenecek. Finale kalan 5 proje, son olarak bütün jüri üyelerinin değerlendirmesine sunulacak. Jüri üyelerinin katıldığı ve toplam 2 gün sürecek toplantılarda; her proje jürinin belirleyeceği soruları cevaplayacak 3 dakikalık bir sunum hazırlayacak. Sunum sonunda proje yetkilisi 5 dakikalık bir görüşmeyle, projeyi jüriye anlatma fırsatı bulacak. Değerlendirme sonucunda her kategoriden bir proje Sign of the City olmaya hak kazanacak.

Platin sponsorlar Filli Boya ve Vestel, Gold sponsorlar Ytong ve RGM ve Emlak Konut'un katkılarıyla gerçekleşecek olan Sign of the City Awards'a katılacak projeler, yarışma başvurularını http://www.signofthecity.com web sitesinden yapabilecek. Aynı zamanda internet sitesinden katılım koşulları, bu yılki kategorilerin detayları ve duyuruları da başvuru tarihinden itibaren takip edilebilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Lineadecor Hürriyet Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title