Haberler

Seydişehir, Kula Belediyespor'u 3-0 Mağlup Etti

Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı ilk yenilginin acısını fena çıkardı.

Konya ve Seydişehir'in tek Profesyonel Erkek Voleybol Takımı olarak Aroma 3. Lig A gurubunda mücadele veren Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı bu bu hafta Manisa Kula'da KULA Belediyesipor ile yaptığı maçı 3-0 kazandı.

Kula Belediyesi ile yaptığı ilk maçta aldığı yenilginin acısını deplasmanda fazlası ile çıkaran Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı rakibine göz açtırmadı.

İlk sete kötü başlayan Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı bu seti 29-27 alarak büyük bir moral yakaladı.

İkinci sete, ilk seti almanın rahatlığı ile çıkan Seydişehir Belediyesi oyuna ağırlığını koydu ve 25-23 kazanarak maçı 2-0'a taşıdı.

Üçüncü sette ise maça tamamen hakim olan taraf Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı oldu ve elde ettiği 25-22 lik sonuçla maçı 3-0 kazanarak damgasını vurdu.Deplasmanda aldığı bu galibiyetle ligde önemli bir avantaj sağlayan Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı Seydişehir'e de galibiyet sevinci yaşattı.

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı bundan sonraki maçını Seydişehir'de Muğla Ortaca Belediyesi ile Seydişehir Atatürk Spor Salonu'nda 29 Ocak Pazar Günü yapacaktır. Tüm sporseverleri maça bekliyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title