Haberler

Sevinç İnönü Toptan'dan Sonra Erdoğan'ı da Ziyaret Edecek

Bir süre önce yaşamını yitiren eski Başbakan Yardımcısı ve bilim adamı Erdal İnönü'nün eşi Sevinç İnönü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edecek. Başbakanlık Basın Merkezi'nin yayımladığı resmi programda, Başbakan Erdoğan'ın, Ekim ayında yaşamını yitiren eski Başbakan Yardımcısı ve bilim adamı Erdal İnönü'nün eşi Sevinç İnönü'yü yarın Başbakanlık Merkez Bina'da saat 17.00'de kabul edece...

Bir süre önce yaşamını yitiren eski Başbakan Yardımcısı ve bilim adamı Erdal İnönü'nün eşi Sevinç İnönü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edecek.

Başbakanlık Basın Merkezi'nin yayımladığı resmi programda, Başbakan Erdoğan'ın, Ekim ayında yaşamını yitiren eski Başbakan Yardımcısı ve bilim adamı Erdal İnönü'nün eşi Sevinç İnönü'yü yarın Başbakanlık Merkez Bina'da saat 17.00'de kabul edeceği bildirildi.

Sevinç İnönü, bugün de TBMM Başkanı Köksal Toptan'ı ziyaret ederek eşinin ölümünün ardından Meclis'te gerçekleşen tören ve destekleri nedeniyle teşekkür etmişti. (ANKA)

(HM/GB)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title