Haberler

Anne kızın sevgili kavgası! Oklavalı dayaktan sonra mahkemelik oldular

Güncelleme:

Bolu'da Cemile B., yaklaşık 6 ay önce sevgilisi olduğunu öğrendiği kızı N.B.'ye sinirlendi. Cemile B., iddiaya göre kızından, sevgilisinden ayrılmasını istedi. Ancak N.B., annesinin bu isteğini yerine getirmedi. Cemile B, bunun üzerine kızını oklava ile dövdü. N.B. de savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

"OKULA ELİM YÜZÜM MOSMOR GİDİYORDUM"

Olayla ilgili yürütülen soruşturmanın ardından Cemile B. hakkında 'Alt soya saldırı' suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis istemiyle Bolu 2'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Duruşmada N.B., annesinden şikayetçi olduğunu söyleyerek, "Annem sevgilimden ayrılmadığım için beni sürekli dövüyordu. Okula bile elim yüzüm mosmor bir şekilde gitmek zorunda kaldım. Annemle geçinemediğim ve korkum nedeniyle devlete sığınmak zorunda kaldım. Bunu kendi isteğimle yaptım. Dayak yemekten korkuyorum ve öz annemden davacı, şikayetçiyim" dedi.

"KIZIMDAN DAYAK YEDİM"

Duruşmada, kendisini savunan Cemile B. ise "Kızım yaşının küçük olmasına rağmen kendine sevgili edindi. Bir anne olarak onu düşünüp ayrılmasını istedim. Sürekli okuldan kaçıyordu. Hatta arabamızı bile alıp, kaçmaya çalıştı. Engelledik. Bana vuran o ve dayak yiyen benim. Benim de ona vurduğum doğru. Kızımdan yediğim dayaktan dolayı yaralandım" diyerek kendini savundu.

KIZI HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

İfade ve savunmaların ardından duruşma ertelenirken, Cemile B.'nin ifadesi sebebiyle kızı hakkında 'Üst soya saldırı' suçlamasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunması yönünde karar verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bolu 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Kartal Aras:

Ahir zaman... dedikleri zaman tamda şuan.. yazık,anneye kalkan ellere mi üzüleyim, anneye sevgilime karışıyor diye dava açtığına mı.. Yoksa biten gençlere mi? Nereye gidiyoruz belli değil.

69
4
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Toplumun, gençliğin geldiği noktaya bakın ! Evlenmeden sevgili edinen gençler, kendilerini zor şartlarda 9 ay karnında taşıyan annelerine şiddet, kaba kuvvet uyguluyorlar. Sonrada asil milletin edepli,ahlâklı çocuklaıyız diyoruz.Vicdan,ahlâk, edep değerleri olmayanın asaleti olurmu ?

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title