Haberler

Serdar Adalı Tarafından Özel Davet

Güncelleme:

Hatay BJK Ekibi, Serdar Adalı'dan özel davet aldı.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Beşiktaş Kulübü kongre üyesi Serdar Adalı tarafından özel davet aldılar.

Beşiktaş Kulübü kongre üyesi Serdar Adalı, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akın'ı telefonla arayarak yeni görevinde başarılar diledi ve yemeğe davet etti.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Hatay Beşiktaşlılar Derneği Basın Danışmanı M.Hüseyin Zorkun, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin özel davet üzerine Mersin'e yemeğe gittiklerine dikkat çekerek, "Beşiktaş Kulübü kongre üyesi sayın Serdar Adalı, dernek başkanımız sayın Murat Akın'ı arayarak yeni görevinde başarılar diledi ve genç Hatay ekibini tebrik etti. Sayın Adalı yaptığı açıklamada, Murat Akın başkanlığında oluşan genç ve dinamik ekibi tanımak istediğini dile getirdi. Adalı, Hatay'da görev yapan Beşiktaş sevdalısı ekip ile tanışmak istediği için ısrarla özel olarak yemeğe davet etti. Sayın Adalı ayrıca, 31 Mart gecesi yapılacak olan Hatay BJK Balosu için başarılar diledi…" dedi.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akın yaptığı kısa açıklamada, Beşiktaş Kulübü kongre üyesi Serdar Adalı'nın davetinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Bu özel davet bizi onurlandırdı. Bize duyulan bu güven ve sevgiye layık olmak için elimizden gelen çabayı harcayacağız. Sayın Serdar Adalı ile yemekte bir araya gelmek, sohbet etmek ve fikir alış verişinde bulunmak bizi mutlu edecektir" dedi.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği'nde bir araya gelen Başkan M.Murat Akın ve yönetim kurulu üyeleri Seda Seçkin, Serhat Bahadırlı, Mehmet Ezer, Yunus Emre Kanmaz ve Nejat Nakip özel bir araç ile Mersin'e gittiler.

Serdar Adalı'nın davetlisi olarak Mersin'e giden Hatay Beşiktaşlılar Derneği Yönetim kurulu üyeleri, Mersin Tenis Kulübünde dayanışma yemeğinde bir araya gelecekler…

Yemeğe ayrıca, İskenderun, Adana ve Mersin'li BJK yöneticileri de katılacak…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serdar Adalı Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title