Haberler

Şemdinli'de Öğrencilerden Anlamlı Kampanya

Şemdinli ilçesindeki İMKB Anadolu ve Sabri Özel Anadolu liseleri öğrencilerinin başlattığı "Kış Üşütür Şemdinli Kardeşliği Isıtır" kampanyasıyla 30 aileye yardım yapıldı.

Şemdinli ilçesindeki İMKB Anadolu ve Sabri Özel Anadolu liseleri öğrencilerinin başlattığı "Kış Üşütür Şemdinli Kardeşliği Isıtır" kampanyasıyla 30 aileye yardım yapıldı.

Şemdinli ilçesinde bulunan İMKB Anadolu ve Sabri Özel Anadolu liselerinin başlattığı kampanyaya, okul öğretmenleri de destek verdi. İlçe Kaymakamlığı ile Milli Eğitim Müdürlüğünden yardım ile ilgili onay alan öğrenciler, Şemdinli Belediyesi, mahalle muhtarları ve vatandaşlardan bilgi alarak ilçede maddi durumu iyi olmayan 30 aile belirledi.

Kampanya ile toplanan kömür, giyim ve gıda malzemeleri paketlenerek muhtaç 30 aileye okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından dağıtıldı.

Şemdinli İMKB Anadolu Lisesi Müdürü Serkan Kazak, yaptığı açıklamada, öğrencilerin aktif katılımıyla kampanya düzenlediklerini söyledi.

Kampanyanın adını da öğrencilerin belirlediğini anlatan Kazak, öğretmenlerin de ellerinden geldiğince onları desteklediğini anlattı.

Kampanyayla 30 aileye gıda, giyim ve yakacak yardımında bulunduklarını belirten Kazak, şunları kaydetti:

"Eğitim öğretimin sadece derslerden ibaret olmaması gerektiği kanısındayım. Bu tür aktiviteler öğrencilerimizin yardımlaşma duygusunu tatmaları ve önemini kavramaları açısından son derece önemli. Okul ezber yeri olmamalı. Bu tür kampanyalarla öğrencilerimiz toplumla kaynaşmalı ve insani değerlerin önemini kavramalı. Bu nedenle bu kampanyalara elimizden geldiğince her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Yardımda emeği geçen tüm öğrencilerimize ve destekte bulunan herkese çok teşekkür ederim. Umarım bu kampanyamız daha kapsamlı yardımlar için bir başlangıç olur."

Kaynak: AA / Güncel

Sabri Özel Şemdinli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title