Haberler

Şehit Polis Memurları İçin Tören Düzenlendi

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde evde uyudukları sırada PKK’lı teröristlerce şehit edilen polis memurları Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar için Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde evde uyudukları sırada PKK'lı teröristlerce şehit edilen polis memurları Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar için Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.

Ceylanpınar'da PKK'lı teröristlerce şehit edilen polis memurları Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Tören alanına gelen aileler yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildi.

Okan Acar'ın annesi Zehra Acar, oğluyla en son iki gün önce konuştuğunu ve oğlunun çok iyi olduğunu söylediğini belirterek, "En son birkaç gün önce görüştüm, burası çok iyi, çok rahat dedi. Anne beni merak etme dedi. 20 yaşında çok büyük insan oldu. Onların elleri kırılsın. Allah onlara bin tane ciğer acısı yaşatsın. Sakın onlar iyi oldum sanmasınlar onlar hepsi sonunu görecekler son gülen iyi güler ailece sülalece hepsi sonunu görecekler. Onlar dağda hayvan gibi yaşıyorlar insan gibi yaşamıyorlar. Ama hayvan onlardan daha vicdanlı. Devlet şimdi gücünü göstersin, hepsini bitirsin" dedi.

Diğer şehit polis memuru Feyyaz Yumuşak'ın kardeşi Uzman Çavuş Fatih Yumuşak ise kardeşinin üniformasını giyerek tören alanına geldi. Baba Mustafa Yumuşak, tören alınana geldiğinde oğluna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Ayakta durmakta güçlük çeken babayı yakınları güçlükle sakinleştirdi.

Şehit polislerin cenazeleri tören mangası eşliğinde cenaze arabasına getirildi. Bu sırada anne Zehra Yumuşak sinir krizi geçirdi. Şehit polis memurlarının cenazeleri kortej eşliğinde havalimanına gönderildi. Cenazeler buradan havayoluyla memleketlerine gönderilecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ceylanpınar Zehra Acar Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

title