Haberler

Bambu ağaçları gitti, toplantı salonu geldi! Peker'in yeni video çektiği yer de deşifre oldu

Güncelleme:

Sedat Peker, YouTube üzerinden yayınladığı videolarının 7'ncisini paylaştı. Peker'in yayınladığı yeni videolarda mekan değişikliğine gittiği gözlendi. Peker'in daha önce yayınladığı videolarda bambu ağaçlı dekor görülürken, yeni videonun arka planında geniş bir toplantı masası yer aldı.

Sedat Peker, YouTube üzerinden yayınladığı videolarda çeşitli iddialar ortaya atmaya devam ediyor. Peker, son olarak 7'nci videosunu paylaştı. Ancak Peker'in paylaştığı yeni videoda yaptığı değişiklik hemen fark edildi.

ÇEŞİTLİ İDDİALARI GÜNDEME GETİRDİ

Daha önce videolarını Roda Beach Resort isimli villa tipi evleri olan bir otelde çektiği ortaya çıkan Peker, bu sefer mekan değişikliğine gitti.

Sedat Peker sosyal paylaşım sitesi YouTube'dan yayınladığı video serisinin yedincisinde Mehmet Ağar, Korkut Eken ve Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'a suçlamalarda bulunup uyuşturucu ticareti, KKTC cinayetleri, öldürülen gazeteciler Uğur Mumcu ve Kutlu Adalı suikastlerine ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

YENİ MEKANI DA DEŞİFRE OLDU

Roda Beach Resort isimli villa tipi evleri olan bir otelde konaklayan Sedat Peker'in 7. videosunu çektiği yerin Habtoor Palace Dubai'de çekildiği ortaya çıktı.

Peker, daha önceki videolarını Roda Beach Resort otelin odasındaki bambu ağaçlı dekorun önünde çekiyordu.

Sedat Peker'in yeni video çektiği yer de deşifre oldu!

Sedat Peker'in yeni video çektiği yer de deşifre oldu!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sedat Peker Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

sümbülzade vehbi :

DEŞİFRE OLSA NE OLACAK? DOĞRULARI SÖYLÜYOR DİYE DÜŞÜN PEŞİNE, KENDİ SONUNU KENDİSİ HAZIRLAYAN BİR MİLLET DAHA YOKTUR BİZLER GİBİ...

179
357
yanıtYanıtla
ahmet say:

şu olaylar amerika da olduğunu bi düşünsenize ne hükümet kalır ne mafya

115
49
yanıtYanıtla
Semih Hergün:

Beni en cok ilgilendiren gencecik bir emniyet mudurun neden nicin intihar etmesi

141
12
yanıtYanıtla
Redki 27:

Deşifre olsa ne olacak. Güldürmeyin

18
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title