Haberler

Sedat Peker, Gebze Adliyesi'nde İfade Verdi

Halen Silivri Cezaevi'nde tutulan ve hakkında Ergenekon Davası'nın yanı sıra çete ve adam öldürmeye azmettirme gibi çeşitli suçlamalar bulunan Sedat Peker, ifade için Gebze Adliyesi'ne getirildi.2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ifadesi alınan...

Halen Silivri Cezaevi'nde tutulan ve hakkında Ergenekon Davası'nın yanı sıra çete ve adam öldürmeye azmettirme gibi çeşitli suçlamalar bulunan Sedat Peker, ifade için Gebze Adliyesi'ne getirildi. 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ifadesi alınan Peker sıkı güvenlik önlemleri altında yeniden Silivri Cezaevi'ne götürüldü.

Sedat Peker, 1995 yılında işlenen bir cinayetle ilgili olarak, 'Cinayete teşebbüs ve cinayete azmettirme' iddialarıyla ilgili olarak ifadesi alınmak üzere bugün saat 08.30'da Silivri Cezaevi'ne ait bir ring aracıyla Gebze Adliyesi'ne getirlidi. Sedat Peker, 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne 09.45'te girerken 12.00 sıralarında ifadesi tamamlanınca adliyeden çıkarılarak Silivri'ye götürüldü. Bu arada Sedat Peker'in saçlarının hafif kırlaşmış olduğu göze çarptı. Sedat Peker'in bulunduğu sırada adliyenin önü ve çevresinde sıkı güvenlik önlemleri alındı.

MI,BK(MB/İD) - Kocaeli / Gebze

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Silivri Cezaevi Gebze Adliyesi Sedat Peker Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title