Haberler

Seçkin Özdemir Günahkar'la Dönüyor

Güncelleme:

2008 yılında ekranlara merhaba diyen ve o gün bugündür önemli projelerin aranan ismi olan Seçkin Özdemir yeni projesi Günahkar'da hayat vereceği Ali Yusuf karakteriyle sezona damgasını vuracak!

Muhteşem Yüzyıl, Al Yazmalım ve Bir Aşk Hikayesi gibi dizilerdeki üstün performansı ve yakışıklılığıyla hayran kitlesini gün geçtikçe arttıran Seçkin Özdemir sessizliğini bozuyor. 5 Kasım'da FOX Tv ekranlarında yayınlanacak olan Günahkar'da başrol oynayacak olan Seçkin Özdemir oldukça karmaşık, bir o kadar da zor ve çekici bir karaktere hayat verecek.

Özdemir, tıp fakültesinin dahi çocuğuyken sevdiği kızın zarar görmemesi için işlemediği bir suçu üstlenip 'katil' damgası yiyen ve hayatı baştan aşağı değişen Ali Yusuf'u dizi dünyasının unutulmaz karakterlerinden biri yapmak için kolları sıvadı. Okulunu bırakmak zorunda kalarak hapishaneye giren Ali Yusuf'un cezasını çektikten sonra hem acımasız hem merhametli bir adama dönüşmesi izleyiciyi büyüleyecek…

MF Yapım'ın projesi "Günahkar"da Seçkin Özdemir başrolleri Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse'yle paylaşırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Berat Özdoğan oturuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bir Aşk Hikayesi Muhteşem Yüzyıl Seçkin Özdemir Ali Yusuf Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title