Haberler

Savcı Sayan'ın uzun namlulu silahlar taşıyan kişilerle birlikte yürüdüğü görüntüler gündem oldu

Güncelleme:

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın uzun namlulu silah taşıyan kişilerle sokakta yürüdüğü video sosyal medyanın gündemine oturdu. Sayan'ın Ağrıspor'un satışı nedeniyle Yıldırım ailesiyle tartışma yaşadığı ve görüntülerin bu olayların ardından ortaya çıktığı iddia edildi.

Sosyal medya platformlarında Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın görüntüleri konuşuluyor. Sayan ile etrafındaki kalabalık bir grup insanın sokakta yürüdüğü anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

DARP İDDİASINDAN SONRA KARAKOLA GİTTİLER

Sayan ile korumalarının Ağrıspor'un satışı nedeniyle bir tartışma yaşadığı, tartışmada darp edildikleri öne sürüldü. İddiaya göre, olay karakolda bitti. Sayan ve korumaları, tartışmanın ardından karakola giderek şikayetçi oldular.

"KALAŞNİKOF" İDDİASI

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Sayan ile korumalarının sokakta kalabalık bir grup halinde ilerlediği görülüyor. Sayan'ın etrafındaki grupta yer alan bazı kişilerin ellerinde olan silahların AK-47 olarak da bilinen Kalaşnikof silahı olduğu öne sürüldü.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Savcı Sayan Ağrı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (8)

Zulkarneyn :

Savci sayan adamdır. Agri Belediyesine bir gidin,hem halka hizmetiyle hem de agirbasliligiyla on numara. Bir cok Batı iline 10 basar

70
95
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bu olayi sokaktaki halk görüyor sosyal medyaya yüklüyor peki görevli ve sorumlular ne yapiyor bir aciklamalari varmi artik yönetenler ülkeden cok kendi beka derdine düstü ülke adeta meydani bos bulan ne oldugu belirsizlere kaldi kimin ne yaptigi mechul patlayan lagimin kokusu avrupa amerikaya ulasti ama bizi yönetenlerde tik yok

120
9
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

memleketin asayişten sorumlu bir bakanı var mı:))

100
8
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

bunların alayı böyle koruma ordusu ile gezerler

85
8
yanıtYanıtla
Muhittin Cem:

Alın bunuda görevden nerede yaşıyoruz.

40
4
yanıtYanıtla
Serdar sert :

Ağam her şeyi yakmaya gelmiş...

26
7
yanıtYanıtla
KARAYEL:

Iste böyle mafiyatik hareketler bizi ücüncü dünya siralamasina bagliyan aptalca hareketler, seni kim artik ciddiye alacak babalar ile calim attin diye, cok da güzel örnek olmussun.

6
0
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

ülekenin çivisi çıkmış tatil modundayız galiba..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title