Haberler

Savcı Sayan'ın Gebzelilerle Sıra Dışı Sohbeti

Güncelleme:

Gebze Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Gebzelilerle Sıra Dışı Tarih sohbetinde bir araya gelen Savcı Sayan, "Günümüzde Lady Gaga gençliğiyle, Uzun Adam gençliği yarışıyor.


Uzun Adam gençliği bizi biz yapan öz değerlerimizi, geleneklerimizi temsil ediyor. Lady Gaga gençliğiyse değerlerini hiçe sayan, dejenere, değerlerinden uzaklaşan bir gençliği temsil ediyor. Uzun Adam tamda bu noktada bunun mücadelesini, gücünü aldığı milletinin desteğiyle veriyor" dedi

Gebze Belediyesi kültür sanat etkinlikleri Gebze Kültür Merkezi Salonu'nda tüm hızıyla devam ediyor. Kasım ayı etkinlik programı kapsamında önceki gün düzenlenen Sıra Dışı Tarih Özel Programı'nın konuğu olarak Gebze'ye gelen Savcı Sayan, ülke gündeminde yer alan konulara ilişkin kendine has farklı üslubuyla değerlendirmelerde bulundu. Gazeteci Turgay Güler'in moderatörlüğünde başlayan programa şehir dışı programı nedeniyle katılamayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i temsilen başkan yardımcısı Engin Güzel, Dilovası eski Belediye Başkanı Cemil Yaman ve çok sayıda Gebzeli katıldı. Moderatör Turgay Güler'in açılış konuşmasıyla başlayan söyleşinin konuğu Savcı Sayan, "Bazıları Türkiye'nin değişen ve gelişen Türkiye'nin geldiği noktayı anlamakta güçlük çekiyor. Günümüzde Lady Gaga gençliğiyle, Uzun Adam gençliği yarışıyor. Uzun Adam gençliği bizi biz yapan öz değerlerimizi, geleneklerimizi temsil ediyor. Lady Gaga gençliğiyse değerlerini hiçe sayan, dejenere, değerlerinden uzaklaşan bir gençliği temsil ediyor. Bizi; biz yapan ortak değerlerimiz ve geleneklerimiz asırlardır ayakta tutmuştur. Geleneklerinden vazgeçersen zamanla kimliğini kaybetmiş olursun. Uzun Adam tamda bu noktada bunun mücadelesini, gücünü aldığı milletinin desteğiyle veriyor" dedi. 1,5 saat kadar Gebzelilerle siyaset ve ülke gündeminde yer alan konuları değerlendiren Savcı Sayan, salonu dolduran konuklarla günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgay Güler Savcı Sayan Lady Gaga Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title