Haberler

Savcı, Dağlıca Saldırısına İlişkin Belge İstedi

Terör Örgütü PKK Üyelerinin, Hakkari'nin Yüksekova İlçesine Sağlı Dağlıca Bölgesindeki Tabur Komutanlığına Saldırısında Yer Alan Teröristlerle İlgili Soruşturma Yürüten Van Cumhuriyet Başsavcılığı, Bazı İllerin Cumhuriyet Savcılıklarından Bilgi ve Belge İstedi.

Terör örgütü PKK üyelerinin, Hakkari'nin Yüksekova ilçesine sağlı Dağlıca bölgesindeki tabur komutanlığına saldırısında yer alan teröristlerle ilgili soruşturma yürüten Van Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı illerin Cumhuriyet savcılıklarından bilgi ve belge istedi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki tabur komutanlığına 21 Ekim 2007 tarihinde terör örgütü PKK üyelerince düzenlenen saldırıyla ilgili soruşturma başlatan Van Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı illerin cumhuriyet başsavcılıklarına yazı gönderdi.

Dağlıca baskınından sonra teslim olan ya da güvenlik güçlerince yakalanan teröristlerin sorgusu sırasında, olaya ilişkin ifadelerini ve bazı belgeleri isteyen Van Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma kapsamında, saldırıyı organize eden, yer alan ve talimat veren teröristleri tespit edecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title