Haberler

Satın Alacağını Söylediği Fırında Hırsızlık Yaptı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Hırsızın fırının önünde geçirdiği zamanlardan detaylar Söz konusu kişinin hırsızlık yapmadan önce iş yerine son gelişinden detaylar Hırsızlığın gerçekleştirilmesi İş yeri çalışanlarından Türk'ün konuşması Satın alacağını söylediği fırında hırsızlık yaptı Bursa'da internet üzerinden satışa çıkarılan ekmek fırınını alacağını söyleyerek iş yerinde geceleyen zanlının, kasadaki paraları çalma anı güvenlik kamerasınca görüntülendi Bursa'nın Kestel ilçesinde, internet üzerinden satışa çıkarılan ekmek fırınını satın alacağını söyleyen zanlının, iş yerinde kasadaki paraları çalması güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Hırsızın fırının önünde geçirdiği zamanlardan detaylar

Söz konusu kişinin hırsızlık yapmadan önce iş yerine son gelişinden detaylar

Hırsızlığın gerçekleştirilmesi

İş yeri çalışanlarından Türk'ün konuşması Satın alacağını söylediği fırında hırsızlık yaptı

Bursa'da internet üzerinden satışa çıkarılan ekmek fırınını alacağını söyleyerek iş yerinde geceleyen zanlının, kasadaki paraları çalma anı güvenlik kamerasınca görüntülendi

Bursa'nın Kestel ilçesinde, internet üzerinden satışa çıkarılan ekmek fırınını satın alacağını söyleyen zanlının, iş yerinde kasadaki paraları çalması güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ali Balcı, Vani Mehmet Mahallesi'nde sahibi olduğu ekmek fırınını bir internet sitesinde 240 bin liraya satılığa çıkardı.

İlanı görüp, Balcı'yı arayan ve İstanbul'da fırın işlettiğini söyleyen bir kişi, söz konusu işletmeye talip olduğunu belirtti.

Bursa'da fırın sahibiyle görüştükten sonra 2 gün kentte kalacağını belirten şüpheli, ayrıldıktan bir süre sonra otelde yer olmadığı gerekçesiyle geri döndüğü iş yerinde geceyi geçirdi. Ertesi gün de aynı bahane ile fırında geceleyen şüpheli, sabah saatlerinde ortadan kayboldu.

Kasadaki 500 liranın yerinde olmadığını fark eden fırın çalışanları, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

İki gün boyunca şüphelinin yaptıkları ve fırın çalışanlarının arka bölümde ekmek üretimiyle meşgul oldukları sırada kasadaki parayı alıp kaçma anı, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

"Belki de hedefleri içerideki büyük kasayı götürmekti"

Fırın çalışanlarından Hayati Türk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'dan gelen şüpheliyi 2 gün burada misafir ettiklerini ve arkadaş gibi davrandıklarını söyledi.

Türk, kendilerinde güven sağladığı için bu kişinin fırında bile kalmasına müsaade ettiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"İlk gün bu kişi kalmak için ilçedeki bir otele gidiyor ve gece 11.00'de geri gelip, otelin kendisini almadığını söylüyor. Böylece bir gece fırında kalıyor. İkinci gece de aynı numarayı yapıyor ve görüntülerde görüldüğü gibi kasadaki paraları alıp gidiyor. Burada çalışan arkadaşlar da belki de 'İlerideki patronumuz' diyerek, iyi davranıyorlar. Bize sadece Sarıyer'de fırın işlettiğini ve Tokatlı olduğunu söyledi. Biz bu kişinin, bu olayı daha önce de yaptığını düşünüyoruz. Arkadaşları ve yardımcıları olduğunu sanıyoruz. Belki de hedefleri içerideki büyük kasayı götürmekti."

Kaynak: AA / Güncel

Ali Balcı İstanbul Kestel Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title