Haberler

Sason'da Çocuk Parkı Açılışı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Park alanından genel ve detay görüntü- Belediye Başkanı Cuma Uçar'ın açıklaması Sason'da çocuk parkı açılışı Sason'da Belediye tarafından yaptırılan çocuk parkının açılışı yapıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Park alanından genel ve detay görüntü- Belediye Başkanı Cuma Uçar'ın açıklaması Sason'da çocuk parkı açılışı Sason'da Belediye tarafından yaptırılan çocuk parkının açılışı yapıldı.Parkın açılışı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Cuma Uçar, parkı çocuklara armağan ettiklerini söyledi.Sason'da park eksikliğini hissettiklerini için çalışma başlattıklarını belirten Uçar, "23 Nisanda çocuklarımıza büyük sanatçımız Berdan Mardini'yi davet ederek bir konser düzenlemiştik. Bu bayramda da geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bu parkı hazırlayarak bayram hediyesi olarak faaliyete koyduk. Çocuk parkı ilçede çok farklı bir hava yaratmış oluyor, insanların vizyonları açılmış oluyor. Artık çocukların sayesinde çocukların anneleri de evden çıkıp oturabilecekleri ve çocuklarını eğlendirebilecekleri bir ortam oluşturmuş olduk" dedi.Çocuklarını ilk defa Sason'da bir parkta oynattığını ifade eden vatandaşlardan Deniz Kahraman da, çocukların eğlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.Betül Arslan ise, ilçede açılan yeni park sayesinde daha fazla oyun sahasına sahip olduklarını dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Berdan Mardini Cuma Uçar Sason Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Ferhat:

:)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title