Haberler

Sarıgöl'ün çevre dostu dev yatırımı yükseliyor

Güncelleme:

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün Sarıgöl ilçesinde hayata geçireceği 30 Milyon TL yatırım bedelli Atıksu Arıtma Tesisinin inşaat çalışmalarının yüzde 40'ı tamamlandı.

Çevrenin korunması, hızla azalan kaynakların verimli kullanılması ve gelecek kuşaklara aktarılması için Atıksu Arıtma Tesisleri yatırımlarını hızla sürdüren Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün 30 milyon liralık yatırımlahayata geçirdiği Sarıgöl Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı hızla yükselmeye devam ediyor. Sarıgöl'ün tüm nüfusunun, Alaşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt mahallesi ve civardaki 17 mahallenin de faydalanacağı tesisin deşarj hattı ve kollektör hattında imalat çalışmaları devam ediyor. Gediz'in temizlenmesinde büyük öneme sahip olacak ve günlük 2 bin 800 metreküp evsel atıksu arıtabilecek kapasiteye sahip tesisin, planlanan tarihten önce bitirilmesi hedefleniyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, devam eden çalışmaları yakından takip etmek için tesise giderek yetkili personelden bilgi aldı.

Yüzde 40'lık bölüm tamamlandı

Sarıgöl Atıksu Arıtma Tesisinde yüzde 40'lık bölümün tamamlandığını belirten Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, "Sarıgöl ilçemizin dev yatırımı Atıksu Arıtma Tesisimizde inşaat çalışmaları aksamadan devam ediyor. Kollektör hattı ile deşarj hattında imalat çalışmaları devam ediyor. Trafo ve bekçi binalarının sıva işleri tamamlandı. Çamur susuzlaştırma binasının sıvası devam ediyor. İdare binasının kolon betonları döküldü. Blower binasının betonarme imalatı bitti.Anaerobik havuzun perde betonları bitti. Havalandırma ve çökeltim havuzu çalışmaları devam ediyor. Diğer tüm havuzların radye betonları döküldü ve perde demirleri bağlandı. Hedefimiz sözleşmedeki süresinden daha önce bitirerek bir an önce işletmeye almak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Yeşilyurt Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title