Haberler

Şanlıurfa Suriyeli Esma Sultan'ın Çifte Mutluluğu

Suriye'deki olaylardan kaçarak Şanlıurfa'da bir otele sığınan 23 yaşındaki Esma Sultan, gönlünü kaptırdığı turizmci Mehmet Kayıbal'la 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nişanlandı.

Suriye'deki olaylardan kaçarak Şanlıurfa'da bir otele sığınan 23 yaşındaki Esma Sultan, gönlünü kaptırdığı turizmci Mehmet Kayıbal'la 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nişanlandı. Kaldığı otelde kat görevlisi olarak çalışan Suriyeli Sultan'ın nişan masrafını otel yönetimi üstlendi.

Suriye'nin Halep kentinden 5 ay önce annesiyle birlikte kaçarak Şanlıurfa'ya gelen Esma Sultan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde çifte mutluluk yaşadı. Savaştan kaçarak kent merkezinde bulunan bir otele yerleşen Esma Sultan, bir süre sonra otel yönetimi tarafından kat görevlisi olarak işe alındı. Otelde hem barınıp hem de çalışan 23 yaşındaki Esma Sultan'a, geçtiğimiz günlerde turizmci Mehmet Kayıbal talip oldu. Suriyeli kıza gönlünü kaptıran turizmci Kayıbal, otel sahibi Sait Denek ile kızın annesinden Esma Sultan'ı istedi.

Çiftlerin kararına ailelerin de olumlu yanıt vermesi üzerine 14 Şubat Sevgililer Günü'nde otel salonunda nişan töreni düzenlendi. Mutlulukları gözlerinden okunan çift, imamın okuduğu dualar eşliğinde nişan yüzüklerini taktı.

5 ay boyunca otelde kat görevlisi olarak çalışan Esma Sultan'ı çok sevdiklerini belirten otel personeli de çiftin mutluluğunu paylaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esma Sultan Şanlıurfa Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title