Haberler

Şanlıurfa'da Yeni Yılın İlk Bebeği Dünyaya Geldi

Güncelleme:

Şanlıurfa'da saat 00.02'de doğan 2 kilo 660 gram ağırlığındaki sağlıklı erkek bebek, 'Fevzi' adını aldı. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, aileye altın takarak mutluluklar diledi.

ŞANLIURFA'da yeni yılın ilk bebeği, saat 00.02'de dünyaya geldi. 2 kilo 660 gram dünyaya gelen bebeğe 'Fevzi' adı verildi.

Abdurrezzak Öden'in eşi Derya Öden, akşam saatlerinde doğum sancıları tutunca, yakınları tarafından Şanlıurfa Doğum Hastanesi'ne getirildi. İlk çocuğuna hamile olan Derya Öden, saatler 00.02'yi gösterdiğinde, 2 kilo 660 gram ağırlığında sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Çocuğunun sağlıklı olarak dünayaya geldiği için mutlu olduğunu söyleyen anne Derya Öden, "Benim ilk çocuğum yeni yılda dünyaya gelmesi beni çok mutlu etti. Bebeğimize amcasının ismi Fevzi ismini vereceğiz" dedi. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ise yeni yılın ilk bebeğine altın takarak aileye mutluluklar diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Şıldak Şanlıurfa Bebek Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title