Haberler

Şanlıurfa'da Teröristler Polis Aracına Saldırdı: 3 Polis Yaralı (4)

VALİ TUNA YARALI POLİSLERİ ZİYARET ETTİŞanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Osmanlı Mahallesi'nde devriye gezen polis aracına düzenlenen el yapımı bombalı saldırıda yaralanan polis memurları Kamil Uçar, Gökhan Korkmaz ve Semih Ertunç'u, Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti.

VALİ TUNA YARALI POLİSLERİ ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Osmanlı Mahallesi'nde devriye gezen polis aracına düzenlenen el yapımı bombalı saldırıda yaralanan polis memurları Kamil Uçar, Gökhan Korkmaz ve Semih Ertunç'u, Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Vali Tuna'ya Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu ve İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu da eşlik etti. Hastanede tedavi gören polislere ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Tuna, "Her zaman sizin yanınızdayız" dedi.

Vali Tuna, saldırının ardından kaçan faillerin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek, "İlimizin kırsal alanında kalan bir bölgemizde görev ifa eden bir polis ekibimiz silahlı saldırıya maruz kalmıştır. Ama çok şükür memurlarımızın hayati tehlikeleri yok. Birisi taburcu oldu. İkisi müşahede altında. İnşallah onlarda yarın taburcu olacaklar. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Faillerin yakalanmasıyla ilgili çalışmalar sürüyor" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güngör Azim Tuna Gökhan Korkmaz Balıklıgöl Şanlıurfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title