Haberler

Sanatçılara "Adaletinizin Terazisini Sileyim" Diyen Recep Özel'e Berna Laçin'den Cevap Geldi

Güncelleme:

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ekrem İmamoğlu'nu destekleyen sanatçılara, "Adaletinizin terazisini sileyim" diyen AK Parti'nin YSK Temsilcisi Recep Özel'in sözlerine tepki gösterdi. Laçin, "Herhangi birine "senin ağzını silerim" dersek sıkıntı olmaz değil mi?" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AK Parti'nin YSK Temsilcisi Recep Özel'in '"Adaletinizin terazisini sileyim" sözlerine tepki gösterdi.

AK Parti'nin YSK Temsilcisi Recep Özel, Ekrem İmamoğlu'na destek paylaşımlarında bulunan ünlü isimlere yönelik olarak bir paylaşımda bulunmuş ve "Sanatınız da adamlığınız da yalan! Seçim yenilemeye verilen tepki adeta 'emir komuta zinciri' gibi! Partiler kapatıldı, sustular, kıyafetinden dolayı işten atılanlara sustular, PKK öldürürken sustular! Şimdi Ekrem için sıraya girdiler! Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın!" yazmış ve gündeme gelmişti.

Özel'in hedef gösterdiği isimler sosyal medya hesaplarından bu sözlerle ilgili paylaşımlarda bulunurken oyuncu Berna Laçin'den de dikkat çekici bir paylaşım geldi.

LAÇİN'DEN BENZER TEPKİ

Oyuncu Berna Laçin kendileri hakkında yapılan bu çıkışın haksız ve ağır olduğunu düşünerek tepkisini gösterirken Özel'in yaptığına benzer bir benzetme yaparak şunları söyledi:

Terazisini cebindetaşıyanlar, kalp terazisinin aynı anda ne çok haksızlığı tartabileceğinianlayamazlar! Bu arada tüm siyasiler ve yöneticiler dahil , herhangi birine"senin ağzını silerim" dersek sıkıntı olmaz değil mi?

Sanatçılara 'Adaletinizin Tezasini Sileyim' Diyen Recep Özel'e Berna Laçin'den Cevap Geldi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Sosyal Medya Berna Laçin Recep Özel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (92)

nejla:

bu pislik berna gündeme gelmek için kendini yırtıyor para etmiyor . . . .

54
89
yanıtYanıtla
ZEKA:

SEN KAÇ PARA EDİYON SÖYLE DE :))))

yanıt8
yanıt18
Rabia işareti:

Bu kelimeyi Berna kullanıyorsa aklının sevişme sahneleri için olduğunu unutmayın lütfen

15
64
yanıtYanıtla
Hasret:

Nicin herhangi bir konuda akliniza hep belden aşağı gelir başka şeyler konuşacak kapasitenizmi yok!!

yanıt18
yanıt3
doktor:

bu adam kim yahu ağzı leş gibi kokuyor ağzından çıkanlar miğde bulandırıyor ipana diş macunuda temizlemez bu ağızı imamoğlu deterjanı belki temizler

67
9
yanıtYanıtla
Hekim:

Doktor mide bile yazamıyorsun, bu ne cahillik.

yanıt7
yanıt4
Alaattin özel:

Senin yaşın kaç,yazından bile anlaşıldığı üzere akıl yaş’ın çok düşük..

yanıt3
yanıt7
TÜRK:

Berna sen çarşiya iyi uyuyorsun, kendini yıpratma çarşıda kazanamassın

18
54
yanıtYanıtla
CARSI20:

HERKES TEK YUREK !!! IMAMOGLU SENI BASKAN YAPACAGIZ !!!

43
27
yanıtYanıtla
herkes:

benim niye haberim yok

yanıt13
yanıt19
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title