Haberler

Samsunspor'dan Sessiz Prova

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, sahasında Tokatspor'la oynadığı hazırlık maçında golsüz berabere kaldı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, sahasında Tokatspor'la oynadığı hazırlık maçında golsüz berabere kaldı. Lige verilen arayı hazırlık maçları yaparak değerlendiren Samsunspor, ilk maçında eski 19 Mayıs Stadyumu'nda 2. Lig ekiplerinden Tokatspor ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçta her iki takım da eline geçirdikleri fırsatları kullanamayınca, müsabakadan gol sesi çıkmadı.

Samsunspor maça Michail Sifakis, Hasan Hatipoğlu, Ercan Yazıcı, Erkam Reşmen, Ahmet Burak Solakel, Halil İbrahim Pekşen, Çağrı Ortakaya, Gökay İravul, Georgios Samaras, Muhammet Beşir, Göksu Türkdoğan 11'i ile başladı. Kemal İşlemek, Abdülkerim Bardakçı, Davy Aangan, Oğuz Gürbulak ve Ufuk Budak ise sonradan oyuna dahil oldu. Yedek kaleci Orhan Erdoğan ise oyuna dahil olamadı.

Samsunspor'da Ahmet Burak Solakel, 80. dakikada sakatlanıp oyundan çıkarken, yedek kulübesinde değiştirecek futbolcu kalmadığından son 10 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Yunan kaleci Sifakis 90 dakika forma giyerken, Yunan yıldız Samaras ise 75 dakika oyunda kaldı. Samsunspor, 3 Eylül'de Sivas'ta Sivasspor ile 1 hazırlık maçı daha yapacak.

(Erdi Demür /İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Burak Solakel Samsunspor 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title