Haberler

Samsunspor'dan Attamah'a Davet

Ptt 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, "Ganalı savunma oyuncusu Joseph Attamah'ı görüşmek için Samsun'a çağırdık.

Ptt 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, "Ganalı savunma oyuncusu Joseph Attamah'ı görüşmek için Samsun'a çağırdık. Bir aksilik çıkmazsa kadromuza katacağız" dedi.

Serdar Eylik, Ali Zorlu., Recep Niyaz, Sefa Serbest ve Hollanda'nın FC Den Bosch takımında forma giyen gurbetçi orta saha oyuncusu Hasan Kılıç'ı renklerine bağladıklarını hatırlatan SBaşkan Emin Kar, 20 yaşındaki Attamah'la anlaşmak istediklerini belirtti, "Görüşüp anlaşma zemini arayacağız. Bir aksilik çıkmaz ise anlaşıp kadromuza katacağız. Ayrıca bir forvet transferi daha gerçekleştirmeni planlıyoruz" diye konuştu. Taraftarlarına da seslenen Başkan Emin Kar, şunları söyledi:

"TARAFTARIMIZ PASSOLİG KARTINI ALSIN"

"Biz yönetim olarak hedefe oynayabilecek iyi bir kadro kurmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu yolda taraftarlarımızdan da destek bekliyoruz. Taraftarlarımızın Passolig kartlarını alıp kombinelere ilgi göstermesini ve bizlere bu şekilde destek olmalarını bekliyoruz. Kırmızı beyazlı renklere gönül veren coşkulu taraftarlarımızın bizleri bu zorlu yolda yalnız bırakmayacağına yürekten inanıyoruz." - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Joseph Attamah Samsunspor Emin Kar Politika Güncel Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Bakmadan Geçme

ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Şırnak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Şırnak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title