Haberler

Samsun Davulcunun Kayışı Koptu, Davul Kadına Çarptı

Davulcunun kayışı koptu, davul kadına çarptıSAMSUN'un Çarşamba İlçesi'ndeki bir düğünde şov yapan davulcu, çevresinde hızlıca dönerken, kayışı kopan davulu kendisini cep telefonuna kaydeden kadına çarptı.

Davulcunun kayışı koptu, davul kadına çarptı

SAMSUN'un Çarşamba İlçesi'ndeki bir düğünde şov yapan davulcu, çevresinde hızlıca dönerken, kayışı kopan davulu kendisini cep telefonuna kaydeden kadına çarptı. O anlar ise saniye saniye görüntülendi.

Samsun'un Çarşamba ilçesi Sarıcalı Mahallesi'ndeki bir düğün töreninde 3 kişiden oluşan davul-zurna ekibi davetlilere hoşca vakit geçirmek için sahneye çıktı. Ardından iki davulcu önce yere yattı, sonra da zurnacının ritmi ile birlikte ayağa kalkarak karşılıklı olarak davullarını çalmaya başladı. Ancak kendi çevrelerinde hızlıca dönerken davulculardan birinin omuzundaki asılı olan davulun kayışı koptu.

Bu sırada davul, gösteriyi sahnenin kenarından cep telefonuna kaydeden Nazire Karaca'ya hızlıca çarptı. Neye uğradığını şaşıran kadın büyük bir şok yaşadı. Şans eseri olaydan yara almadan kurtulan Nazire Karaca, "Cep telefonuyla çekim yaptığımsırada davulun bana doğru çok hızlı geldiğini farketmemle birlikte yere düştüm. Davul telefonuma ve elime çarpmamış olsaydı, direkt kafama vururdu ve daha kötü olabilirdi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çarşamba Ovası Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title