Haberler

Rusya, Suriye'deki Uçaklarını Havadan Havaya Füze Sistemiyle Donattı

Güncelleme:

Rusya Hava Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, "Suriye'deki uçaklarımız kendi savunmamız için ilk defa havadan havaya füzelerle donatıldı" denildi.

Rus Hava Kuvvetleri, Suriye'de havadan havaya füze donanımlı uçaklarının ilk kez uçtuğunu duyurdu. Açıklamada, uçakların "savunma için" füze donanımlı olduğu belirtildi.

İLK KEZ BU ŞEKİLDE ÇIKTILAR

Hava Kuvvetleri sözcüsü İgor Klimov, Rus Su-34 bombardıman uçaklarının bugün ilk kez yalnızca OFAB-500 ve KAB-500 bombalarıyla değil, kısa ve orta menzilli havadan havaya füzelerle göreve çıktığını ifade etti.

60 KİLOMETRE MESAFESİ VAR

Klimov, yönlendirme cihazlarıyla donatıldığını söylediği füzelerin 60 kilometre uzaklıktaki hava hedeflerini vurabilme kabiliyetine sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

RUS UÇAĞI DÜŞÜRÜLMÜŞTÜ

24 Kasım'da Rus Su-24 uçağı, F-16'lar tarafından Suriye sınırında düşürülmüştü. Rusya, Suriye'de 30 Eylül'den bu yana hava saldırıları düzenliyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Rusya Federasyonu Suriye Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi? Real Madrid Bayern Münih ilk maç kaç kaç bitmişti? Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maç sonucu! İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 8 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Real Madrid 2-1 Bayern Münih maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) R. Madrid B. Münih maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Final Four tek maç mı EuroLeague 2024? Karagümrük Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Karagümrük TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Bayern Münih maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Real Madrid Bayern Münih maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede hangi statta oynanacak 2024? Yaş çay taban fiyatı açıklandı mı 2024?
500

Yorumlar (216)

türk:

tayyip baba öl de ölelim

82
48
yanıtYanıtla
siirt:

HER BİJİ RUSYA , HER BİJİ PUTİN

51
53
yanıtYanıtla
tokatli:

olm karar verin israil mi? obama mi? putin mi ?

yanıt34
yanıt16
türkün gücü:

ruslar türkün gücünü test emesinler, , belalarini baska yerde arasinlar, , yoksa neye ugradiklarini sasirirlar.

54
48
yanıtYanıtla
demokrat:

tayip kaç bence:)))))))))))))))

39
55
yanıtYanıtla
AKKOYUNLAR HAYDİN SAVAŞA:

AKEPE DE UÇAK DÜŞÜNCE RUSYA KAÇIP GİDECEK SANDI HERHALDE

37
57
yanıtYanıtla
sunni muslim:

boyle durumda once vatan akp mhp chp hdp kullanip vatan haini olmayin

yanıt29
yanıt11
bmc:

Türkiye suriyeden elini cekti ucaklarimiz bile ucamiyor suriye üzerinden., ne yazikki bizi düsünceli politikacilar yönetmiyor ,agiz kabadayilari tarafindan yönetiliyoruz. ülke olarak dünyaya hergün yeni bir rezilligimizi sunuyoruz.

41
49
yanıtYanıtla
est:

Sen öyle zannet tüneller cokdan kazıldı

yanıt3
yanıt5
AKTONTON:

KURBAN OLUN O AGZI KABADAYALI POLITIKACILARA SN. ZAT VEYA BMC - ACILEN TERK EDINIZ O GÜZELIM TOPRAKLARI - HAINLERE VE SATILMISLARA YER YOK BU TOPRAKLARDA

yanıt22
yanıt11
Tüm 216 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title