Haberler

Roger Waters Konserinde Neler Yaşandı?

Güncelleme:

Garanti Bankası sponsorluğunda, BKM ve GNL organizasyonu ile 4 Ağustos akşamı gerçekleşen 'The Wall Live' konseri için seyirciler konser saatinden uzun süre önce etkinlik alanına akın etti

Konsere 3 saat kala kapların açılmasıyla yerlerini alan seyirciler, bir konserden öte muhteşem bir görsel şova tanıklık etti. "The Wall" konserinin İstanbul ayağını, 40 bini aşkın müzik sever izledi.

75 tırla, 3 ayrı ekiple kurulan dev prodüksiyon ile Roger Waters, son yılların en görkemli gösterisini 4 Ağustos akşamı İTÜ Stadyumu'nda sahneledi. Konserine, "Merhaba İstanbul! Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu konser adalet için!" sözleriyle başlayan Roger Waters " The Wall" sahnesiyle, 120 metrelik duvarı, dünyanın en kapsamlı projeksiyon şovu ile her şarkıya özel hazırlanmış görselleri, dev kuklaları ve daha bir çok sürprizle seyircisinin heyecanını her dakika daha da arttırdı. Gösterinin daha başında duvara çarpan uçak, izleyenlerin aklını başından aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Garanti Bankası Roger Waters İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title