Haberler

RİZE Evinde sağlıkçılara siperlik maske üretiyor

Güncelleme:

Evinde sağlıkçılara siperlik maske üretiyorRİZE'nin Güneysu ilçesinde Ömer Faruk Turgut (25), evinde kendi imkanları ile siperlik maske üreterek, sağlık çalışanlarına hediye ediyor.

Evinde sağlıkçılara siperlik maske üretiyor

RİZE'nin Güneysu ilçesinde Ömer Faruk Turgut (25), evinde kendi imkanları ile siperlik maske üreterek, sağlık çalışanlarına hediye ediyor. Güneysu ilçesi Adacami mahallesinde Ömer Faruk Turgut, evde boş vakitlerini değerlendirmek için siperlik maske üretmeye karar verdi. Turgut, asetat, keçe, zımba, lastik ve çift taraflı yapıştırıcı bant kullanarak üretim yapmaya başladı. 40 adet siperlik maske üreten Turgut, ekipmanları sağlıkçılara gönderiyor.

Koronavirüs salgınında mücadele veren sağlıkçılar için bir şeyler yapmak istediğini anlatan Ömer Faruk Turgut, 'Malzemeleri temin edip odamda siperlik maske yapımına başladım. İlk koliyi tamamladığımda Rize Valiliğine sosyal medyadan böyle bir şey yaptığımı ilettim. Onlarda benimle irtibata geçti. İlk koliyi sağlıkçılara ulaştırdık. Şimdi tekrar üretime devam ediyorum. Ürettiklerimi tekrar tekrar valiliğe ileteceğim. Bütün vatandaşlara seslenmek istiyorum. Evde kalın ve evde kaldığınız süreleri böyle basit üretimlerle ülkemize destek olalım. Ben birilerinden örnek aldım, inşallah bendende birileri örnek alırö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Faruk Turgut Güneysu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title