Haberler

Rize Akgençlik de "Renk"De

Adalet ve Kalkınma Partisi Rize İl Gençlik Kolları başkanı Abdullah Oğuz Hut ve yönetimi “Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma” (RENK) Projesine destek verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Rize İl Gençlik Kolları başkanı Abdullah Oğuz Hut ve yönetimi "Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma" (RENK) Projesine destek verdi.

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Rize Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak yere serdikleri halı üzerine oturarak "Gençlerle Başbaşa" kitabını okudular.

Okuma programı sonunda açıklama yapan Rize Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut; "sayın Valimiz Ersin Yazıcı'nın başlattığı RENK projesine Ak Gençler olarak bizlerde destek veriyoruz. Ak Gençler takım elbisesini giyip salon programlarına katılan gençler değildir. Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Abdurrahim Boynukalın'ın da dediği gibi 'Bizler sadece bir siyasi partinin üyeleri değiliz bizler aynı zamanda Habil ile Kabil davasında Habil'in yanında olduğumuzu, İbrahim ile Nemrut arasındaki kavgada Hz. İbrahim'in yanında olduğumuzu, Musa ile Firavun arasında ki kavgada Hz. Musa'nın yanında olduğumuzu ve 1400 yıllık İslam karşıtları tarafından kötülenmeye çalışılan Peygamber Efendimizi (s.a.s) yanında olduğumuzu gösteriyoruz' ve O'nun 'İlim Çin'de dahi olsa gidip alınız' Hadis-i Şerifini uyguluyoruz bol bol okuyoruz ve öğreniyoruz, kitap tartışma programları yapıyoruz. Bugün Rize de bu etkinliği sokakta yapıyoruz çünkü bizler Akgençler olarak sokaklarda nasıl vakur durulacağını göstermek istiyoruz. Sayın Başbakanımız'ın dediği gibi 'Bizler Hz. Yusuf gibi iffetin temsilcileri olacağız' ve bizler sokaklarda nasıl iffetli programlar yapılır bunu göstereceğiz. Biz elinizde kitap görmek istiyorum diyen Reis'in çırakları ve bol bol okumamızı tavsiye eden Hoca'nın talebeleriyiz" dedi.

Kitap okuma programına çevredeki vatandaşlar da kitap okuyarak destek oldu. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Oğuz Ersin Yazıcı Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title