Haberler

Resıdent Evıl: Son Bölüm

"Resident Evil: Son Bölüm" Capcom'ın muazzam başarı kazanmış son derece başarılı film serisinin altıncı ve son filmi. Seri bugüne dek dünya çapında toplamda 1 milyar doların üzerinde hasılat yaparak, gelmiş geçmiş en başarılı video oyunu sinema uyarlaması oldu.

Seriye bir kez daha geri dönen oyuncular ve canlandırdıkları roller şöyle: Başrol "Alice"i canlandıran Milla Jovovich (Resident Evil serisi, The Fifth Element): "Claire Redfield" rolünde Ali Larter ("Pitch", Resident Evil: Afterlife): "Albert Wesker" rolünde Shawn Roberts (Edge of Darkness, Resident Evil: Afterlife): ve "Dr. Alexander İsaacs" rolünde Iain Glen ("Game of Thrones", Resident Evil: Extinction). Seriye yeni katılan isimler ise Ruby Rose ("Orange is the new Black"): Eoin Macken ("The Night Shift"): "Cobalt" rolünde Japon televizyon yıldızı ve manken Rola; "Commando" rolünde Güney Koreli aktör Lee Joon-Gi (My Girl): Fraser James (Law & Order): ve William Levy (The Veil).

Yazar, yönetmen ve yapımcı Paul W.S. Anderson (The Three Musketeers; Resident Evil serisi), serinin deneyimli ismi olarak yönetmen koltuğuna geri döndü. Uzun zamandır birlikte çalıştığı yapımcılar Jeremy Bolt (The Three Musketeers, Resident Evil serisi), Robert Kulzer (The Three Musketeers; Resident Evil serisi) ve Samuel Hadida (Resident Evil serisi) ona yine yapıcı olarak eşlik etti. Martin Moszkowicz (Constantin Film) ve Victor Hadida (Metropolitan Films) filmin yönetici yapımcılığını üstlendi.

Filmin yaratıcı ekibi; görüntü yönetiminde Glen MacPherson (Resident Evil serisi, Momentum), yapım tasarımcısı Edward Thomas (Doctor Who, Torchwood), kostüm tasarımcısı Reza Levy (10 000 B.C.; Rendition), görsel efektler amiri Dennis Berardi (Fight Club; TRON: Legacy), kurgu ustası Doobie White (Gamer; Crank: High Voltage), casting yönetmeni Suzanne M. Smith ve besteci Paul Haslinger'den oluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milla Jovovich Shawn Roberts Ali Larter Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title