Haberler

Reebok'tan 'Olağanüstü Hızlı' Bir Koleksiyon

Güncelleme:

ZSERIES Koleksiyonu yüksek performanslı spor arabalarda kullanılan Z Sınıfı yarış lastiklerinden ilham alınarak tasarlanmıştır.

Reebok'ın yeni ayakkabı koleksiyonu ZSERIES, maksimum hızı 240 km/s üzerindeki yüksek performanslı spor arabalarda kullanılan Z Sınıfı yarış lastiklerinden esinleniyor. Maksimum performans için gerekli olan bütün özellikleri bir arada sunan koleksiyon, koşu ve antrenman için özel olarak tasarlanmış modelleriyle dikkat çekiyor.

Koşu kategorisinde yer alan Reebok ZQUICK modeli, yarış lastiklerinden esinlenilerek tasarlanmış fark yaratan geometriye ve özel köpük yapıya sahip alçak profilli hafif tabanı sayesinde koşu sırasında maksimum hız ve yol tutuşu sağlıyor. Lazer kesimli dış taban kanalları sayesinde her adımda ayağın doğal hareketiyle esneyip genişleyen ZQUICK, çabuk hızlanmayı ve yüksek hızda mükemmel kontrolü bir arada sunuyor. Ayağı destekleyerek sabitleyen ve taban platformunun merkezinde tutan NanoWeb teknolojisine sahip neredeyse tamamen dikişsiz üst yapı, hızlı dönüşlerde ihtiyaç duyulan ani yatay hareketler esnasında maksimum denge ve kontrol imkanı sağlıyor.

Antrenman kategorisinde yer alan ZQUICK TR modeli ise hareket esnasında maksimum zemin teması sağlayan geniş taban kalıbıyla ön plana çıkıyor ve üstün kontrol hissi veriyor.

Hız ve çabukluğu bir arada sunan Reebok ZQUICK teknolojisiyle tanışmak için, en yakın Reebok satış noktasına uğrayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Reebok Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title