Haberler

Reebok One Series ile Antrenmanlarınızdan Maksimum Verim Alın

Güncelleme:

Reebok'ın sahip olduğu BareMOVE teknolojisi ile hareket özgürlüğü, nefes alabilirlik ve koruma özelliklerini bir arada sunuyor.

İlkbahar/Yaz 2014 sezonunda Reebok, performans tekstil ürünlerinden oluşan ONE Series koleksiyonunu yenilikçi BareMOVE teknolojisi ile geliştirerek yeniden lanse ediyor. BareMOVE teknolojisine sahip bu tekstil ürünleri, daha konforlu bir antrenman deneyimi için vücudu serin tutarken hareket özgürlüğünüzü üst seviyelere taşıyor.

Fonksiyonel antrenmanlar esnasındaki performansınıza direkt etki eden temel terleme noktaları ile esneklik ve koruma ihtiyacı duyulan alanları belirlemek için son birkaç yıldır lider sporcuları yakından inceleyen Reebok, elde ettiği bilgiler ışığında geliştirdiği BareMOVE teknolojisini üç ana özellik üzerine kuruyor: Nefes Alabilirlik, Hareket Özgürlüğü ve Koruma Etkisi. Her özelliğin Reebok ONE Series tekstil koleksiyonunda bir fonksiyonu bulunuyor ve antrenmanlardan maksimum verim almanızı sağlıyor.

Temel hareket bölgelerine yerleştirilen ergonomik dikişler uzanma, esneme gibi hareketleri daha kolay hale getirirken, terleme noktalarına yerleştirilmiş file hava panelleri ise vücudu serin ve kuru tutmaya yardımcı oluyor. Aşınmaya dirençli materyallerin kullanıldığı koruma bölgeleri ise sürtünmeyi azaltırken güneş ve rüzgardan korunmaya da yardımcı oluyor.

Antrenman esnasında sık yapılan fonksiyonel vücut hareketleri göz önünde bulundurularak tasarlanan Reebok ONE Series tekstil koleksiyonu ile siz de performansınızı en üst seviyeye taşıyın!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Reebok Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title