Haberler

Reebok Kış İndirimi Devam Ediyor

Güncelleme:

10 Ocak 2014 tarihinden itibaren kış ürünlerinde yapacağınız tüm alışverişlerde %35 indirim fırsatı sizleri bekliyor.

Reebok'ın, sıcaklık ve kuruluk hissi sağlayan tekstil ve ayakkabı modelleri ile soğuk ve yağışlı hava koşullarında form tutmak artık çok daha kolay ve keyifli! Üstelik 10 Ocak 2014 tarihinden itibaren Reebok satış noktalarından kış ürünlerinde yapacağınız tüm alışverişlerde %35 indirim fırsatı sizleri bekliyor.

Enerji yükselten ve kalori yakmayı sağlayan açık hava yürüyüşlerinde Reebok, yüksek teknolojili ürünleri ile sporseverlerin hayatını kolaylaştırıyor. Zor hava şartlarına rahat uyum sağlamak için dizayn edilmiş Reebok One Seeker GTX yürüyüş ayakkabısı, şık ve dayanıklı bir tasarıma sahip. Gore-Tex teknolojisinin sağladığı su geçirmez/nefes alan üst yüzey yapısı ve aşınmaya karşı dirençli, yüksek yol tutuş ve dayanıklılık sağlayan kauçuk dış taban, bu modelde ön plana çıkan başlıca özelliklerden. Sporsever kadınlara özel bir model olan, Gore-Tex teknolojisine sahip, Reebok One Sawcut GTX ise, hafif ve dikişsiz bir fit sunan 3DFuseFrame yapısıyla ayağı taban platformu üzerinde sabit tutuyor ve DMX Ride+ sistemi ile üstün yastıklama etkisi sunarak yürüyüş performansınızı bir üst seviyeye taşıyor.

Tekstil ürünlerinde maksimum koruma ve dayanıklılık yine ön planda! Reebok PlayShield teknolojisine sahip tekstil ürünleri hava koşullarına karşı vücudu korurken fazla ısının ve nemin dışarı atılmasını sağlıyor. PlayWarm teknolojili ürünlerse, soğuk havalarda vücut ısısını koruyarak enerji kaybını önlüyor.

Kışın zorlu hava şartlarında dahi hareketi hayatınızdan eksik etmeyerek, Reebok indirim fırsatları ile yeni yıla çok daha fit ve dinç bir merhaba deyin!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Reebok Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title