Haberler

Ramazan Coşkusu Devam Ediyor

Güncelleme:

Bursa'da gerçekleştirilen 'Şehr-i Ramazan' etkinlikleri, birbirinden değerli isimlerin katıldığı özel programlarla vatandaşlara huzurlu ve keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Dairesi Başkanlığı ve Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen 'Şehr-i Ramazan' etkinlikleri, 11 ayın sultanı Ramazan'ın coşkusunu yaşatmaya devam ediyor.

Merinos Parkı'nda kurulan açık namazgâhta, Bursa Ulu Camii Müezzini Abdullah Yiğit'in kıldırdığı teravih namazının ardından vatandaşlar, Selçuk Salih Başhan ve Gökberk Gültekin'in sahnelediği 'Kavuklu ve Kıvırcık' bölümünde çocukların da katılımıyla 'Kırmızı Başlıklı Kız' masalından esinlenerek bir tiyatro oyunu sahnelediler. Eğlenceli program çocuklar kadar ailelerine de neşeli anlar yaşattı.

'Şehr-i Ramazan'da Ali Haydar Yıldırım'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen 'Dini Sorulara Fetvalar' programına ise Eski Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay konuk oldu. Ay, program süresince Ramazan ayına dair detaylı bilgiler verdi. Vatandaşlar, merak ettikleri soruların da cevaplarını buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdullah Yiğit Emin Ay Merinos Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title